امروز شنبه 17 خرداد ماه 1399 ساعت 12:10 ب ظ

نویدی دیگر به مردم نیشابور

با توسعه فضاهای درمانی بیمارستان دیگری در دل بیمارستان حکیم ایجاد شد

جواد مسیح آبادی در گفتگو با وب دا، ضمن بیان این خبر گفت: با شیوع ویروس کرونا و‌در نظر گرفتن بیمارستان ۲۲ بهمن به عنوان مرکز تخصصی بیماران کرونایی، تیم مدیریت توسعه به صورت جهادی و با تلاشی شبانه روزی به توسعه بخش های مختلفی از بیمارستان حکیم پرداختند تا پذیرش سایر بیماران بیمارستان ۲۲ بهمن را عهده دار شویم.

معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی دانشکده افزود: توسعه بیمارستان حکیم شامل بخش های اورژانس اطفال و بزرگسالان، اتاق های عمل و بخش CCU می باشد که با اعتباری بالغ بر ۴۰۰ میلیارد ریال وارد مدار خدمت رسانی شد.

وی خاطر نشان کرد: با توسعه این بخش ها چهار هزارو ۲۰۰ متر مربع به فضاهای درمانی بیمارستان حکیم و‌۹۶ تخت بیمارستانی به ظرفیت تخت های موجود افزوده شد.

مسیح آبادی ضمن تشکر از پیگیری های رئیس دانشکده و مساعدت های وزارت بهداشت درباره تجهیز این بیمارستان به دستگاه سیتی اسکن پیشرفته ۱۶ اسلایس ادامه داد: با بهره برداری از این دستگاه که یکی از پیشرفته ترین دستگاه های سیتی اسکن است روند تصویر برداری و تشخیص بیماران کرونایی در حال حاضر افزایش پیدا خواهد کرد.

معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی در پایان گفت: دستگاه سیتی اسکن شانزده اسلایس با اعتباری بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال در روزهای آتی وارد مدار خدمت  خواهد شد و امید است با همکاری مردم در کمک به کادر درمانی بتوانیم شاهد از بین رفتن این ویروس و ارائه خدمات هرچه بهتر به مردم عزیز باشیم.