امروز یکشنبه 17 فروردین ماه 1399 ساعت 15:08 ب ظ

بازدید سر زده معاون غذا ودارو به همراه دادستان از داروخانه های سطح شهر

به دنبال گزارش هایی مبنی بر احتکار و عدم عرضه ماسک و مایع ضدعفونی از داروخانه ها بازدید سر زده معاون غذا ودارو به همراه دادستان از داروخانه های سطح شهر انجام شد.

معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی در گفتگو با وبدا بیان کرد: در بازدیدی که به همراه دادستان از داروخانه های سطح نیشابور داشتیم، علیرغم گزارشات اعتراضی مبنی بر احتکار، اختفا ، عدم عرضه ماسک و مایع الکل و ضد عفونی و اخبار مسموم و دیدگاه های منفی که از عملکرد داروخانه ها در شهر نیشابور منتشر می شود خوشبختانه هیچ گونه احتکار، اختفا، عدم عرضه و بالتبع گرانفروشی مشاهده نشد.

دکتر مجید شادکام ادامه داد: با تمام حساسیتی که دادستان و تیم همراهشان در بازدید تک تک کارتنها، قفسه ها، و انبارک ها داشتند ماسک و مایع الکل و ضد عفونی کننده پیدا نشد.در این کمبود داروخانه ها نقشی ندارند و خرید و فروش ماسک ممنوع شده و فقط مخصوص مبتلایان یا مشکوک به ابتلاست و کمبود ژل هم بخاطر حجم بالای نیاز است که بزودی جبران می شود.

وی خاطرنشان کرد: داروخانه ها صبورانه، بی توقع، و مظلومانه سکوت کرده اند تا در این حمله غافلگیرکننده روانی اجتماعی کرونا باری از دوش مشکلات دانشکده علوم پزشکی نیشابور و تیم تلاشگر آن بردارند.