امروز چهارشنبه 7 اسفند ماه 1398 ساعت 14:09 ب ظ

افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت اقبالیه و حیدرآباد در فیروزه

مدیر شبکه بهداشت و درمان فیروزه از افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت روستایی اقبالیه و حیدرآباد خبر داد.

دکتر مجید خجسته پور به وبدا گفت: همزمان با چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی مراکز خدمات جامع سلامت اقبالیه و حیدرآباد در فیروزه افتتاح شد و  شاخص برخورداری فیروزه از مراکز خدمات جامع سلامت 100درصد شد.

دکتر خجسته پور بیان کرد: خانه بهداشت روستای حیدرآباد از توابع بخش مرکزی شهر فیروزه با اعتبار یک میلیارد و 200میلیون ریال در زمینی به مساحت 280متر مربع  که توسط خیّر سلامت مرحوم صفرعلی جلال آبادی  اهدا شد، احداث گردید. این خانه بهداشت جمعیت 640 نفری روستای حیدرآباد و توابع آن را تحت پوشش قرار خواهد داد و در هفته یک روز پزشک به صورت ده گردشی حضور خواهد داشت.

وی افزود: مرکز خدمات جامع سلامت روستای اقبالیه به مساحت یک هزارو 600 مترمربع و زیربنای 550 متر مربع با اعتبار 1 میلیارد و یکصد میلیون ریال در زمین اهدایی توسط خیرین سلامت  به نمایندگی آقای علی اقبالی احداث شده است. این مرکز خدمات جامع سلامت روستایی جمعیت دو هزار و 500 نفری  در 11 روستا را زیرپوشش خدمات بهداشتی و درمانی قرار می دهد.

دکتر خجسته پور افزود: تعداد 41 خانه بهداشت فعال،9 مراکز خدمات جامع سلامت مصوب و 2پایگاه سلامت شهری و 3 پایگاه اورژانس شهری و جاده ای مصوب و فعال در فیروزه فعال می باشند.