امروز چهارشنبه 7 اسفند ماه 1398 ساعت 13:14 ب ظ

پیام تبریک معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س)

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) پیام تبریکی صادر کرد. به گزارش وب دا متن پیام مهندس منصور نعیم آبادی بدین شرح است.

بیستم جمادی الثانی مصادف با میلاد پُرسر سعادت حضرت بتول و هدیه بهشتی خدا به رسول، بانوی ملک و ملکوت ، حضرت صدیقه طاهره (سلام الله علیها) گرامی باد.  امروز  هفت آسمان آذین بند قدوم پر خیر و برکت حضرت زهرای مرضیه (س) شده و آسمانیان همه سرود خوان آمدن کوثر جاری رسول خدایند.

ولادت زهرای اطهـر (س) و روز بزرگداشت مقام زن و روز مادر، فرصت ارزشمندی برای ادای احترام به تمامی مادران و زنان این مرز و بوم و بهانه ای برای تکریـم و تجلیل و قدردانی از خدمات خالصانه و زحمات بی شائبه آنهاست. اینجانب ضمن تبریک فرخنده میلاد دُردانه آفرینش حضرت زهرا (س) و فرزند برومندش حضرت امام خمینی (ره)، این روز خجسته را خدمت تمامی ارادتمندان اهل بیت عصمت و طهارت، خاصه به همه مادران و زنان ایران زمین تبریک و تهنیت عرض نموده و برای تمامی آنها از خداوند متعال سلامتی، تندرستی و شادکامی خواستارم.

مهندس منصور نعیم آبادی

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی نیشابور