امروز چهارشنبه 7 اسفند ماه 1398 ساعت 14:34 ب ظ

از فجر تا فجر با دانشکده علوم پزشکی نیشابور

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور در نشست خبری با اصحاب رسانه به بیان عملکرد برخی از حوزه های دانشکده در یک سال اخیر پرداخت.

دکتر محسن عظیمی نژاد با تبریک چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و با یادی از سردار شهید حاج قاسم سلیمانی به حضور پرشور مردم شریف در راهپیمایی ۲۲ بهمن اشاره کرد و این حرکت پرشور را پیام آور عشق مردم ایران به وطن و دین خواهی مردم دانست.

وی در آغاز نشست،به بیان عملکرد شبکه بهداشت و درمان فیروزه پرداخت و گفت: در یک سال اخیر حدود ۴۰ میلیارد ریال اعتبار به توسعه زیرساخت های این شبکه اختصاص داده شده است. راه اندازی مرکز خدمات جامع سلامت اقبالیه، راه اندازی بخش رادیولوژی، استقرار چهار پزشک متخصص، برخی از اقدامات برجسته این شبکه است.

دکتر عظیمی نژاد در ادامه افزود: کارکنان معاونت بهداشت از فجر سال گذشته در ۵۴ مرکز خدمات جامع سلامت، ۳۵ پایگاه و ۱۹۶ خانه بهداشت، ۷ میلیون خدمت به مردم ارائه داده اند. همچنین بر اساس سامانه نظرسنجی پیامکی، بالغ بر  ۹۵ درصد از مردم، از خدمات ارائه شده اعلام رضایت کردند.

وی همچنین پیشرو بودن دانشکده در بسیج ملی کنترل فشارخون و  اندازه گیری فشارخون ۱۷۰ هزا نفر و بیماریابی ۳هزار نفر، کسب عنوان روابط عمومی برتر در کشور در اطلاع رسانی بسیج ملی پرفشاری خون، مدیریت طغیان بوتولیسم و کاهش چهار برابری میزان فوت ناشی از خودکشی ها، کسب رتبه برتر بازرسی بهداشت حرفه ای در کشور و توسعه زیرساخت های بهداشتی و کمک های خیرین به حوزه بهداشت را از دیگرموفقیت های معاونت بهداشت دانشکده در یک سال اخیر دانست.

این عضو هیئت علمی در ادامه با تاکید بر ضرورت گسترش الگوی تغذیه سالم بین مردم، بر لزوم فرهنگ سازی مصرف نان سبوس دار و جایگزین کردن آن با نان سفید اشاره کرد و گفت: نان سبوس دار به دلیل دارا بودن ویتامین B و فیبر، برای سلامتی بسیار مفید است و از بروز سرطان و شیوع بسیاری از بیماری ها و چاقی نیزجلوگیری می کند.

▫رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور در ادامه، عملکرد اورژانس ۱۱۵ در یک سال گذشته را بسیار درخشان در سطح کشور عنوان کرد و آموزش ۷ هزار دانش آموز، ۷۰۰ معلم و ۴۰۰ نفر از کارمندان، برگزاری ۱۲ دوره مدیریت بحران، تجهیز آمبولانس ها به سیستم GPS و  تله مدیسین،  شناسایی ۲۰ منطقه در نیشابور و فیروزه جهت ایجاد پد فرود استاندارد، ۵۴ پرواز و نجات جان ۷۵ نفر، افتتاح پایگاه هشت شهری و کسب عنوان دستگاه برتر در ارائه خدمت به زائرین پیاده را گواهی بر درخشش این حوزه از دانشکده در یک سال اخیر دانست.

دکتر محسن عظیمی نژاد در پایان،کسب جایگاه ۲۸ ام در حوزه تحقیقات و فناوری را توسط دانشکده در بین  ۵۶ دانشگاه علوم پزشکی کشور و قرار گرفتن مرکز کوهورت دانشکده هم ردیف با دانشگاه های بزرگ کشور را افتخار بزرگی در حوزه تحقیقات و پژوهش برای نیشابور دانست.

وی در پایان از تلاش های مستمر و خالصانه همه کارکنان، اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشکده در کسب این موفقیت ها تقدیر و تشکر کرد.

نشست خبری رئیس دانشکده علوم پزشکی با اصحاب رسانه روز چهارشنبه ۲۳ بهمن در محل ستاد مرکزی دانشکده برگزار شد.

شایان ذکر است ادامه این نشست  خبری با اصحاب رسانه و بیان اقدامات سایر حوزه های دانشکده در اسفندماه برگزار خواهد شد.