امروز چهارشنبه 7 اسفند ماه 1398 ساعت 14:02 ب ظ

برگزاری دوازدهمین کمیته مرکزی نظام پیشنهادات دانشکده

دبیر کمیته مرکزی نظام پیشنهادات  از برگزاری دوازدهمین کمیته مرکزی پیشنهادات به منظور تعیین فرآیندهای جشنواره نظام پیشنهادات در ایام دهه فجر و تاکید بر امتیازدهی و سطح بندی پیشنهادات خبر داد.

ندا ببریان به وب دا گفت:  کلیه ی پیشنهادات از ابتدای اسفند سال 97 تا پایان دی ماه 98 در جشنواره دهه فجر شرکت داده می شوند. سه پیشنهاد برتر از هر حوزه توسط کمیته تخصصی مربوطه و با تایید بالاترین مقام به کمیته مرکزی ارجاع می شود.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: پیشنهادات برتر از حوزه ها در کمیته مرکزی به رای نهایی گذاشته می شود و سه پیشنهاد برتر دانشکده تعیین و برای شرکت در جشنواره پیشنهادات کشوری به وزارت متبوع معرفی می شود.

در دوازدهمین کمیته مرکزی نظام پیشنهادات دبیران کمیته های تخصصی پیشنهادات حوزه ها و دو  نماینده ی کارکنان در کمیته مرکزی پیشنهادات، صبح روز دوشنبه سی ام دی ماه برگزار شد و پیشنهادات بین بخشی مورد بررسی قرار گرفت.