امروز چهارشنبه 7 اسفند ماه 1398 ساعت 13:46 ب ظ

آغاز پویش ملی مبارزه با سرطان

مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های معاونت بهداشت از آغاز پویش ملی مبارزه با سرطان خبرداد.

غلامحسین نوروزی نژاد زمان اجرای این پویش را ازیکم  تا هفتم  بهمن و شعارآن را «سرطان قابل پیشگیری است با خود مراقبتی و امید» اعلام نمود.

وی هدف اصلی این پویش را افزایش آگاهی مردم در خصوص اصل مهم قابل پیشگیری بودن سرطان و شیوه‌های آن (با تأکید برمشکلات منطقه ای)، اصلاح باور‌های نادرست در خصوص این بیماری وکنترل عوامل خطر سرطان با تأکید بر رفع مشکلات یادشده عنوان کرد.

مدیرگروه پیشگیری و مبارزه با بیماری ها  گروه‌ هدف این پویش را عموم مردم به ویژه نوجوانان، جوانان، بیماران، خانواده ها، سیاست گذاران و مجریان حوزه سلامت و خارج از حوزه سلامت برشمرد و افزود: بی تحرکی، اضافه وزن و چاقی، تغذیه ناسالم، داشتن استرس و آلاینده‌های زیست محیطی به عنوان مهم ترین عوامل ابتلا به سرطان در جامعه به شمار می رود و با اصلاح شیوه زندگی، تغذیه مناسب مانند مصرف میوه و سبزیجات، کاهش مصرف قند، نمک و چربی و با کنترل وزن، فعالیت بدنی مناسب و ارتقای سطح سلامت معنوی و روانی  می توان از ابتلا به این سرطان پیشگیری کرد.

وی در پایان از کلیه رسانه های محلی، مسئولان روابط عمومی ادارات و سازمان ها و سازمان های مردم نهاد خواست تا در جهت اطلاع رسانی حداکثری این پویش و کاهش عوامل خطر مرتبط با سرطان به حوزه بهداشت کمک کنند تا با کمک کلیه مردم و مسئولان شاهد بهبود سبک زندگی و کاهش ابتلا به این بیماری باشیم.

شایان ذکر است همایش »سرطان قابل پیشگیری است با خود مراقبتی و امید» روز چهارشنبه دوم بهمن ماه از ساعت 9تا11در سالن همایش جهاد دانشگاهی برگزار می شود و حضور برای عموم آزاد است.