امروز چهارشنبه 7 اسفند ماه 1398 ساعت 14:19 ب ظ

پیام سرپرست معاونت بهداشت به مناسبت روز هوای پاک

سرپرست معاونت بهداشت دانشکده به مناسبت بیست و نهم دی ماه روز هوای پاک پیامی صادر کرد. به گزارش وب دا متن پیام دکترمحمدرضاداوریان به شرح ذیل می باشد:

براساس اصل 50 قانون اساسی و منشور حقوق شهروندی حق برخورداری از محیط زیست سالم و هوای پاک از ارکان مهم حقوق جامعه است. لذا کلیه دستگاه‌ها، سازمان‌ها و ارگان‌های مرتبط با این امر، ملزم به رعایت مقررات و الزامات مرتبط جهت نیل به اهداف این حوزه در راستای ارتقا مستمر وضعیت محیط زیست بر اساس الگوهای توسعه پایدار می‌باشند.
تعیین ۲۹ دی ماه تحت عنوان روز ملی هوای پاک ( به ویژه در شرائط فعلی که آلودگی هوا معضل بسیاری از کلان شهرهای کشور می باشد) باعث حساس سازی اقشار مختلف جامعه می گردد و با توجه به این اصل  که هیچ برنامه بهداشتی بدون مشارکت مردمی و هماهنگی‌های بین بخشی راه به جایی نمی برد، نامگذاری این روز می‌تواند عامل مهمی درافزایش مشارکت عمومی به شمار آید.
شعار امسال روزهوای پاک «هوای پاک، اقدام و عمل » نامگذاری شده است واینجانب ضمن گرامیداشت ۲۹ دی ماه روز هوای پاک، امید دارم که با همراهی و کمک مردم، سازمان های دولتی و مردم نهاد، در آینده نزدیک شاهد آسمانی آبی و هوایی پاک در همه شهرهای کشور عزیزمان باشیم.

دکتر محمدرضا داوریان_ سرپرست معاونت بهداشت