امروز چهارشنبه 7 اسفند ماه 1398 ساعت 12:20 ب ظ

بازدید معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی از پروژه های در حال احداث بیمارستان حکیم

معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی دانشکده از پروژهای خیّرسازمرکزپزشکی ناباروری و سلامت مادروجنین شمس شرق، توسعه اورژانس و مرکز جامع سلامت فرخک در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم بازدید کرد.

جواد مسیح آبادی در حاشیه این بازدید خاطرنشان کرد: یکی از ماموریت های معاونت توسعه فراهم نمودن زیرساخت های لازم برای فعایت سایر معاونت ها و بخش های دیگر دانشکده می باشد و مدیران توسعه بایستی کمال همکاری را با پیمانکاران داشته باشند تا پروژه ها در موعد مقرر تکمیل و به بهره برداری برسد.

وی خاطر نشان کرد: امید است با فراهم نمودن این زیر ساخت ها خدمتی شایسته ی کارکنان وهمشهریان عزیز ارائه شود و هر روز شاهد توسعه بیشتردانشکده و شکوفایی شهرمان باشیم.

رئیس اداره فنی مهندس علی آبادی نیز در این بازدید گفت: مرکز پزشکی ناباروری و سلامت مادر و جنین  شمس شرق با 95 درصد پیشرفت فیزیکی و  پروژه توسعه اورژانس با چهار هزارو 200 مترزیربنا  و با 95 درصد پیشرفت در اسفند ماه تکمیل خواهد شدکه با راه اندازی این بخش تعداد  30  تخت به اورژانس بیمارستان حکیم اضافه خواهد شد.

بازدید معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی دانشکده از پروژهای خیّرسازمرکزپزشکی ناباروری و سلامت مادروجنین شمس شرق، توسعه اورژانس و مرکز جامع سلامت فرخک در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم شامگاه شنبه بیست و هشتم دی ماه صورت گرفت و در این بازدید مدیران مالی، بودجه و رئیس اداره فنی جواد مسیح آبادی را همراهی کردند.