امروز یکشنبه 6 بهمن ماه 1398 ساعت 03:38 ق ظ

جوان بیست ساله، دهمین اهداکننده عضو

معاون درمان دانشکده در گفت و گو با خبرنگار وب دا گفت: مرحوم محمد لالوئی، جوان بیست ساله با اهدای اعضای بدن خود، به هم نوعانش جانی دوباره بخشید .

محمدصادق دشتی در ادامه گفت: مرحوم محمد لالوئی که از مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی 22بهمن نیشابور به واحد پیوند اعضای دانشگاه مشهد معرفی شده بود، پس از انجام مراحل تأیید مرگ مغزی و رضایت خانواده وی، در بیمارستان منتصریه تحت عمل جراحی قرار گرفت و اهدای اعضاء وی به خانم 30 ساله نیشابوری و آقای 55 ساله اسفراینی، جانی دوباره بخشید.

وی ضمن ابراز همدردی، از تشریک مساعی این خانواده بزرگوار در اهدای اعضاء ایشان به بیماران نیازمند سپاس گذاری و قدردانی کرد و با بیان این مطلب که با اهدای یک عضو، فرد نیازمند عضو می تواند به زندگی دوباره برگردد افزود: وقتی فردی دچار مرگ مغزی شده، خانواده  او می توانند با اهدای اعضای بدن عزیز مرگ مغزی شده، افراد دیگری را نجات داده و آنها را به زندگی دوباره بازگردانند.

متقاضیان دریافت کارت می توانند با مراجعه به سامانه www.ehda.center فرم ثبت نام اهدای عضو را تکمیل و در نهایت با استفاده از چاپگر کارت اهداء عضو خود را پرینت بگیرند.