امروز یکشنبه 6 بهمن ماه 1398 ساعت 02:59 ق ظ

مراسم گرامیداشت روزداوطلب سلامت برگزار شد.

به گزارش وبدا، در آستانه فرارسیدن 14 آذر، روز داوطلب سلامت، مراسمی به همت معاونت بهداشت و شرکت حکیم طب خراسان برگزار گردید.

دراین مراسم که باشرکت داوطلبان سلامت و در سالن تربیت برگزار شد، رئیس دانشکده علوم پزشکی ضمن تبریک فرارسیدن این روز و قدردانی از مشارکت فعال داوطلبان سلامت که بدون هیچ گونه چشم داشتی برای افزایش نشاط وسلامت جامعه تلاش می کنند این عزیزان را همراهان حوزه سلامت در انتقال آموزش به خانوارهای تحت پوشش دانست.

دکتر عظیمی نژاد در ادامه به بیان ابعاد واهداف حوزه سلامت پرداخت و لزوم ارتباط با افراد جامعه براساس احترام متقابل را یادآور شد وبیان کرد: یکی از اصول اخلاقی و از عوامل رشد نهاد خانواده، احترام به یکدیگر است. حرمت نگه داشتن، یکی ازارزش های والای انسانی است چراکه احترام به دیگری درواقع احترام به خود است.

رئیس دانشکده در پایان،احترام متقابل و برقراری ارتباط مؤثر را امری ضروری و بدیهی دانست که در برنامه های آموزش بهداشت، قطعاً بر تاثیر آموزش می افزاید.

اجرای نمایش توسط رابطین سلامت، اهدای هدایا و اجرای برنامه های متنوع، بخش های مختلف این مراسم بود.