امروز یکشنبه 6 بهمن ماه 1398 ساعت 04:11 ق ظ

بازدید سرزده‌ی دکتر حمیدگرمابی از شبکه بهداشت و درمان فیروزه

نماینده‌ی مردم نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی، با حضور در ستاد شبکه بهداشت و درمان فیروزه، درجریان چگونگی ارائه  خدمات بهداشتی و درمانی به مردم منطقه  قرار گرفت.

مدیر شبکه بهداشت و درمان فیروزه در حاشیه این بازدید با اشاره به طرح تحول نظام سلامت و ارائه گزارش چند ساله اخیر این شبکه بیان‌کرد: با پیگیری ها و مدیریت دکتر محسن‌ عظیمی نژاد در توسعه زیرساخت‌های فیزیکی و احداث ساختمان های درمانی، بهسازی و ساخت خانه های بهداشت و مراکز خدمات جامع سلامت اقدامات ارزنده ای در حوزه سلامت فیروزه صورت گرفته است و عقب ماندگی ها نسبت به گذشته جبران شده است.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی نیز در ادامه اظهار داشت: تلاش های شایسته رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور و دیگر کارکنان این مجموعه درحوزه بهداشت و درمان در چهار سال گذشته برای مردم در دورترین نقاط فیروزه و نیشابور کاملا مشهود است.

دکتر حمید گرمابی با تشکر از پیگیری های دکتر عظیمی‌نژاد و نگاه ویژه ایشان به فیروزه افزود: تجهیزات پزشکی و بهداشتی موجود در فیروزه درحد مطلوب می باشد و با پیگیری دکتر عظیمی نژاد  استخدام نیروهای پزشک عمومی  و رفع مشکلات ساخت بیمارستان خصوصی در این منطقه  را در اولویت قرار داده ایم.

او در پایان با بیان اینکه با همبستگی می‌توانیم مشکلات را رفع کنیم گفت: با توجه به تحریم ها و کاهش درآمدهای نفتی و کمبود بودجه، با تلاش های مجموعه دانشکده علوم پزشکی و با همت خیرین سلامت، نام دانشکده علوم پزشکی نیشابور در کشور مطرح شده است.

بازدید دکتر حمید گرمابی و هیئت همراه صبح روز پنج شنبه، چهاردهم آذر از شبکه بهداشت و درمان فیروزه صورت گرفت.