امروز جمعه 15 آذر ماه 1398 ساعت 22:24 ب ظ

برگزاری چهارمین دوره طرح شهید احمدی روشن

به گزارش وبدا، بنیاد ملی نخبگان در راستای رشد و شکوفایی بیش از پیش دانشجویان مستعد کشور، در نظر دارد برای چهارمین سال متوالی، طرح شهید احمدی روشن را برگزار نماید.  در این طرح دانشجویان برگزیده، با راهنمایی و مدیریت یکی از اساتید خبره، طی مدت 9‌ماه به صورت گروهی برای حل یکی از مسائل کشور قدم برخواهند داشت. همچنین دانشجویان در طی دوره، با توجه به عملکرد خود، بر اساس مقررات بنیاد، از مبلغ اعتبار ماهیانه برخوردار می‌شوند و می‌توانند در انتهای دوره، از امتیاز انجام فعالیت نخبگانی در سایر تسهیلات بنیاد، بهره‌مند شوند.

ضمناً دانشجویان در صورت برخورداری از حداقل یکی از شرایط زیر، می‌توانند در فراخوان ثبت نام کنند:

*مشمولان پشتیبانی‌های دانشجویی بنیاد در سال تحصیلی جاری.

*مشمولان پشتیبانی‌های دانشجویی بنیاد در سال تحصیلی 98-1397 (در صورت دانشجو بودن در سال تحصیلی جاری).

*دانشجویان سال‌های سوم  و چهارم مقطع کارشناسی با معدل بالای ۱۷.

*دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی با معدل بالای ۱۸.

برای کسب اطلاع بیشتر در این خصوص، می‌توانید اینجا را کلیک نمایید.