امروز سه شنبه 21 آبان ماه 1398 ساعت 22:36 ب ظ

و خدایی که در این نزدیکی است...

مسئول حوزه مشارکت های اجتماعی دانشکده علوم پزشکی از خرید دومین دستگاه تِلِه مِدیسین (telemedicine)  خبر داد.

مصطفی عظیمی نژاد در گفتگو با وب دا بیان کرد: بعد از انتشارخبرخرید اولین دستگاه تله مدیسین در نشریات محلی؛ به پیشنهاد مدیر مالی دانشکده، علی نیرآبادی در یک حرکت انسان دوستانه خیّر سلامت علی دشتکی دومین دستگاه تله مدیسین به ارزش دویست و ده میلیون ریال را به یاد مرحومه مادر خویش شوکت معتمدی به دانشکده اهدا کرد و یکی دیگر از آمبولانس های اورژانس 115 نیشابور به این دستگاه بسیار مؤثر در نجات جان بیماران مجهز شد.

دستگاه تله مدیسین این امکان را برای پزشک فراهم می کند که بی واسطه، بیمار تحت ریسک یا دچار حمله قلبی را از بیمارستان و با استفاده از مانیتور داخل اورژانس (viewer)که بخش ثابت دستگاه است، رصد کند و با کمک کارشناس اورژانس که داخل آمبولانس است، تجویز تخصصی خود را اعمال نماید.

پیگیری های مدیر اورژانس پیش بیمارستانی دانشکده دکتر قاسم مشار موحد در خرید و نصب این دستگاه قابل تقدیر است.

همشهریان نیشابوری در صورت تمایل می توانند در تهیه این دستگاه و تجهیز سایر آمبولانس ها اورژانس نیشابور به حوزه مشارکت های اجتماعی دانشکده علوم پزشکی واقع درمیدان معلم مراجعه کنند و یا با شماره تلفن  3-42627521 تماس حاصل فرمایند.