امروز جمعه 24 آبان ماه 1398 ساعت 11:38 ق ظ

کارگاه آموزشی تغذیه در دوران کودکی

به گزارش وبدا، کارگاه آموزشی (تغذیه در دوران کودکی)ویژه مدیران ومربیان مهدهای کودک شهری وروستایی در تاریخ پنج شنبه هجدهم مهر98در محل سالن کنفرانس معاونت بهداشت( دیالیز) برگزار شد.

سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پبزشکی ضمن اعلام این خبر گفت: درراستای اجرای طرح تامین یک وعده غذای گرم در روستا مهدها ومهدهای کودک واقع در مناطق حاشیه شهر، با همکاری سازمان بهزیستی، کارگاه آموزشی فوق برگزار شد.

جواد مسیح آبادی تعداد شرکت کنندگان در این کارگاه را بیش از هشتاد نفر عنوان و خاطرنشان کرد: برنامه طرح تامین غذای گرم درسال جاری با سرانه هرنفر سی و هفت هزارو 740 ریال در روز،  در 102مهد کودک واقع در  روستا و حاشیه شهر اجرا خواهد شد وحدود چهارهزارکودک از این برنامه بهره مند می شوند.

رئیس مرکز بهداشت ارائه گزارش روند اجرای طرح تامین یک وعده غذای گرم از سال1390در روستا مهدها توسط خانم شورورزی کارشناس مسئول بهبود تغذیه جامعه، و ارائه  مبحث  اصول رشد وتغذیه صحیح در کودکان توسط آقای مهندس  اثنی عشری (کارشناس تغذیه) را از برنامه های مهم ارائه شده در کارگاه برشمرد و ابراز امیدواری کرد با اجرای این طرح شاهد ارتقای سلامت نونهالان عزیز کشورمان باشیم.