تقویم روز
امروز چهارشنبه 24 مهر ماه 1398 ساعت 06:55 ق ظ

برگزاری هفته گرامیداشت روز جهانی غذا

معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی نیشابور از برگزاری هفته گرامیداشت روز جهانی غذا خبر داد.

به گزارش وب دا، در راستای اجرای هرچه باشکوه تر برنامه های هفته جهانی غذا (۱۶اکتبر) و دستورالعمل سازمان غذا ودارو، نشست هم اندیشی و تشریح برنامه های گرامیداشت هفته جهانی غذا با حضور مدیر و کارشناسان اداره نظارت برمواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذاودارو و مدیر روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی نیشابوربرگزار شد.

معاون غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی  با اشاره به شعار سال جاری روز جهانی غذا مبنی بر « اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقا»گفت: برنامه های هفته جهانی غذا با محوریت کاهش مصرف قند، نمک و چربی، اطلاع رسانی و فرهنگ سازی موضوعات مرتبط با ایمنی غذا از جمله نشانگرهای رنگی تغذیه ای، برچسب اصالت، مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور، محصولات غذایی ویژه و فرا سودمند برگزار می شود.

دکتر شادکام خاطر نشان کرد: صرف صبحانه سلامت در نشست هیئت رئیسه دانشکده و رئوس اداره جات نیشابور، مراسم گرامیداشت روز جهانی غذا و تقدیر از واحدهای برتر تولیدکننده مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی، پیاده روی و صبحانه کاری با مدیران عامل و مسئولین فنی کارخانجات تحت پوشش،توزیع صبحانه سالم، اطلاع رسانی، آموزش دانش آموزان مدارس در سطح شهر و سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه،  از جمله برنامه هایی است که در این هفته برگزار می شود.

20 لغایت 26 مهر ماه هفته گرامیداشت روز جهانی غذا نام گذاری شده است.

پیوند های مفید