امروز چهارشنبه 24 مهر ماه 1398 ساعت 06:55 ق ظ

نداشتن علامت دلیل بر سلامت قلب نیست!

مدیر گروه سلامت خانواده، جمعیت و مدارس از برگزاری جلسه آموزشی با موضوع روش های پیشگیری، کنترل و خطرسنجی بیماری های قلبی عروقی در مدرسه وکیلی 10 خبرداد.

میترا رضااف با اعلام این خبر، ارتقای آگاهی قشر نوجوان رابه عنوان گروه فعال در انتقال آموخته های علمی ضروری دانست و افزود: با توجه به آمار بالای مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی عروقی، حساس سازی عموم جامعه در خصوص پیشگیری از این بیماری ها اهمیت ویژه ای دارد وبایستی از تمامی فرصت ها و ظرفیت ها در جهت انتقال مطالب استفاده کرد.

مدرس کارگاه دکتر زهره فروزش نیز در این جلسه شناخت عوامل خطر تهدید کننده سلامت قلب را اولین گام برای داشتن یک قلب سالم دانست و تصریح کرد: در سال های اخیر آمار مرگ و میر بیماران قلبی و عروقی در دنیا افزایش چشمگیری داشته است  تا حدی که به گزارش فدراسیون جهانی قلب، سالانه ١٧٫١ میلیون نفر در دنیا، بخاطر عارضه های قلبی جان خود را از دست می دهند. این مساله اهمیت اطلاع رسانی در خصوص راه های پیشگیری از بروز عوارض قلبی را بیش از پیش نمایان می کند.

وی  ظهور علائم بیماری‌های قلبی را در بسیاری از موارد بسیار درهنگام  ذکر کرد و گفت: نداشتن علامت، دلیل بر سلامت قلب نیست.

برپائی نمایشگاه نقاشی ، پرسش و پاسخ و برگزاری مسابقه از جمله اقدامات انجام شده درحاشیه این جلسه آموزشی بود.