امروز دوشنبه 25 شهریور ماه 1398 ساعت 14:46 ب ظ

پیام تسلیت

پیام تسلیت معاون فرهنگی و دانشجویی به مناسبت ایام سوگواری تاسوعا و عاشورای حسینی

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی نیشابور در پیامی فرارسیدن ایام سوگواری تاسوعا و عاشورای حسینی را تسلیت گفت. به گزارش وب دا متن پیام دکتر محمدرضا داوریان بدین شرح است:

کلّ یوم عاشورا و کلّ ارض کربلا

محرم یادآور بزرگ ترین حماسه ظلم ستیزی و آزادگی در تاریخ بشری است. حماسه عاشورا، حماسه انسان های پاک دل و راست قامتی است که عاشقانه به وصل الهی لبیک گفتند. آن اسوه های عشق و آزادگی که نام و یادشان و خاطره ایستادگی و مقاومتشان در تاریخ ثبت و جاودانه گردید و سرلوحه زنده دلان و نیک سیرتان قرار گرفت.

محرم ماه آگاهی، ماه شکوفایی، ماه سوگواری و ماه عشق است. محرم مدرسه عشق است که باید در آن درس آموخت. کربلا صحنه نمایش رویارویی حق و باطل و حماسه پرشکوه جانبازی و شهادت طلبی است و امام حسین (ع) بهترین آموزگاری بود که عملأ آموخت تقوا، گوشه نشینی و عزلت از جامعه نیست بلکه موهبتی است که با بصیرت، دانایی و ستیز دائم با هواهای نفسانی و مفاسد اجتماعی به دست می آید.

اینجانب در آستانه ی فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی، این مناسبت بزرگ و شهادت مظلومانه حضرت اباعبدا... الحسین(ع) و یاران با وفایشان را محضر مبارک حضرت ولیعصر (عج)، مقام معظم رهبری(مدظله) و همکاران گرامی تسلیت عرض کرده و امید است با عنایت آن امام همام، ادامه دهنده ی واقعی نهضت حسینی باشیم.

دکتر محمدرضا داوریان-معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده

یکشنبه، هفدهم شهریور 98