امروز دوشنبه 25 شهریور ماه 1398 ساعت 14:38 ب ظ

درآئین افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت جیلو با حضور مسئولان نیشابور مطرح شد:

تیم مدیریتی دانشکده علوم پزشکی و خیّرین نیک اندیش بار دیگر اتفاقات خوبی را رقم زدند

معاون استاندار و فرماندار ویژه نیشابور در آیین افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت جیلو صبح روز جمعه بیست و پنجم مرداد ماه گفت: امروز شاهد موفقیتی دیگر از حوزه سلامت نیشابور هستیم و تیم مدیریتی دانشکده علوم پزشکی و خیرین نیک اندیش بار دیگر اتفاقات خوبی را رقم زدند.

سعید شیبانی درآیین افتتاح این مرکز که به همّت خانواده نیک اندیش تولایی صورت گرفت افزود: حضور گسترده  مردم و مسئولان  بیانگر اهتمام و تقدیر از کار خیر این بزرگواران است.

وی همچنین در ادامه گفت: مایه خرسندی است  که در این روز های  مبارک استانه عید غدیر مرکز خدمات جامع سلامت جیلو به همّت خانواده نیک اندیش مرحوم تولایی به  بهره برداری رسید. راه اندازی این مرکز گامی بزرگ در راستای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مردم منطقه جیلو است.

معاون استاندار و فرماندار ویژه نیشابور در پایان با تشکر از خانواده مرحوم تولایی  گفت: بدون شک این اقدام خیرخواهانه کار خیر ماندگاری برای خانواده نیک اندیش مرحوم تولایی رقم زد  و علو درجات را برای آن ها آرزومندیم.

در ادامه دکترحمید گرمابی نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی نیز  با قدردانی از زحمات دکتر محسن عظیمی نژاد و مدیران علوم پزشکی و همچنین از خیرین نیک اندیش در راستای اقدامات موثر در حوزه سلامت بویژه در مناطق کم برخوردارتشکر کرد.

www.3dots.ir