امروز دوشنبه 25 شهریور ماه 1398 ساعت 14:19 ب ظ

همایش روز ملی شیر مادر در شبکه بهداشت و درمان فیروزه برگزار شد

مدیر شبکه بهداشت و درمان فیروزه از برگزاری همایش تغذیه با شیر مادر  خبر داد.

دکتر پیام رضا خادم به وبدا گفت: در راستای تکریم مادران باردار و شیرده و گرامی داشت هفته ملی تغذیه با شیر مادر این همایش با حضور مادران موفق در امر شیردهی روز چهارشنبه بیست و سوم مرداد در سالن همایش های شبکه بهداشت و درمان فیروزه برگزار شد.

دکتر خادم با اعلام اینکه تغذیه با شیر مادر بهترین سرمایه گذاری برای سلامت نوزاد در آینده است بیان کرد: هدف از نام گذاری مناسبت ها حساس سازی و بیان اهمیت موضوع است  و نه تنها در در این مناسبت ها بلکه در تمام سال بایستی این خدمت رسانی تداوم یابد.

نایب رئیس سازمان نظام پزشکی نیشابور افزود: هدف ما حفظ و ارتقای سلامت جامعه می باشد که یکی از مهم ترین موارد آن تغذیه با شیر مادر است. از ابتدای تولد و ساعات اولیه زندگی کودک تغذیه با شیر مادر آغاز می شود. طبق تحقیقات دانشمندان ارزش غذایی شیرمادر  از لحاظ  قند، پروتئین و مواد مغذی مورد نیاز بدن شیرخوار  به قدری کامل است که می تواند در شش ماه اول زندگی  کودک از هر گونه خوراکی  بی نیاز باشد.

وی با اشاره به اهمیت تغذیه با شیر مادر در قرآن اظهار داشت: شیر مادر بهترین هدیه به نوزاد است؛  میزان ابتلا به بیماری های تنفسی و گوارشی کودکانی که از شیر مادر تغذیه می شوندنسبت نسبت به دیگر کودکان یک چهارم کمتر است.  افزایش رابطه عاطفی  با مادر و حفظ سلامت و بهداشت تغذیه، افزایش هوش، کیفیت بهتر دندان ها و سلامت استخوانی، رشد، تکامل و کاهش خطر ابتلا آلرژی و مشکلات گوارش از سایر مزایای شیر مادر است.

برگزاری مسابقه نقاشی کودکان و تجلیل  از مادران و برگزیدگان جشنواره غذا از دیگر برنامه های همایش روز ملی شیر مادر بود.

در این همایش خانم وکیلی فر عضور شورای شهر و خانم گلستانی مشاور فرماندار در امور بانوان و خانواده حضور داشتند.

www.3dots.ir