امروز دوشنبه 28 مرداد ماه 1398 ساعت 17:51 ب ظ

سه کلینیک آموزشی در فیروزه تجمیع شدند

مدیر شبکه بهداشت و درمان فیروزه از تجمیع سه کلینیک آموزشی در مرکز خدمات جامع سلامت  فیروزه خبر داد.

دکتر پیام رضا خادم در حاشیه بازدید از کلینیک های آموزشی گفت: در راستای تسهیل دسترسی و استفاده حداکثری از امکانات موجود، برای مراجعان سه کلینیک آموزشی در مرکز خدمات جامع سلامت فیروزه تجمیع شد.

او در ادامه بیان کرد: کلینیک آموزشی مشاوره ای تغذیه با شیر مادر، کلینیک ازدواج و آمادگی برای زایمان طبیعی در مرکز خدمات جامع سلامت فیروزه تجمیع شدند تا به ارایه خدمات مطلوب به مردم منطقه بپردازند.

دکتر خادم همچنین اظهار کرد: دراین کلینیک ها کمیته ترویج تغذیه با شیر مادر، ازدواج، کلاس های آمادگی برای زایمان ایمن و طبیعی و ارائه خدمات آموزشی  و بهداشتی به مادران باردار ارائه می شود و مادران باردار برای آشنایی و آمادگی در امر شیردهی آموزش و مشاوره رایگان دریافت می کنند.

در حال حاضر 8 مرکز خدمات جامع سلامت روستایی، 41 خانه بهداشت و 3 پایگاه بهداشتی شهری به جمعیت ساکن در فیروزه خدمات بهداشتی و درمانی ارائه می نمایند.

www.3dots.ir