امروز چهارشنبه 24 مهر ماه 1398 ساعت 07:27 ق ظ

برگزاری گرامیداشت دهه کرامت و هفته عفاف و حجاب در شبکه بهداشت و درمان فیروزه

گرامیداشت هفته عفاف و حجاب با حضور امام جمعه فیروزه حجت الاسلام و المسلمین طاها، مدیر شبکه بهداشت و درمان فیروزه دکتر پیام رضا خادم، کارکنان و دانش آموزان آموزشگاه بهورزی روز چهارشنبه نوزدهم تیر در شبکه بهداشت و درمان فیروزه برگزار شد.

امام جمعه فیروزه با تبریک دهه کرامت  و تولد حضرت معصومه (س) گفت: دو نعمت بزرگی که خداوند به جمهوری اسلامی ایران عنایت کرده است برکت این دو بزگوار در کشور ما می باشد و  فیوضاتی که شامل حال  کشورهای دیگر نیز می شود.

حجت الاسلام طاها در ادامه با اشاره به این که  عفاف موضوعی درونی و باطنی است بیان کرد: عفّت و عزّت نفس دو فاکتور درونی است و احترام و جایگاه زن از مرد پایین تر نیست، عفت برای مرد محدودیت کمتری دارد ولی در مورد زن مصونیت است.

وی بدحجابی را باعث فروپاشی نظام خانواده، آلودگی جامعه، کاهش آمار ازدواج و افزایش طلاق، افزایش آمار تجاوز خشونت علیه زنان و اشاعه فحشا برشمرد و  نقش حجاب را در امنیت، آرامش، تقویت ایمان، مهم برشمرد.

در ادامه سیدکاظم میرهادی مسئول حراست شبکه بهداشت و درمان  با تاکید بر اهمیت جایگاه عفاف و حجاب در زندگی شخصی و محیط کار گفت: هدف ازگرامیداشت هفته حجاب و عفاف امنیت روحی، روانی و ترغیب بیشترکارکنان به رعایت عفاف و حجاب در محیط کار است.

در این مراسم خانم ها ناهید لگزیان، معصومه اقبالی، معصومه وحدت پور و دکتر زهرا بابا محمدی منتخبین عفاف و حجاب بودند و در پایان مراسم با اهدای لوح سپاس و هدیه فرهنگی از حجت الاسلام و المسلمین طاها و منتخبین عفاف و حجاب  تقدیر بعمل آمد و از نمایشگاه عفاف و حجاب شبکه بازدید شد.