امروز چهارشنبه 26 تیر ماه 1398 ساعت 17:39 ب ظ

کارگاه های تخصصی "گرافیک و مفاهیم بهداشت" برگزار شد

کارگاه های تخصصی گرافیک و مفاهیم بهداشت در مدرسه تابستانی گرافیک در سلامت در دانشکده علوم پزشکی نیشابور در حال برگزاری است.

دبیرکارگروه توسعه دانش هنر و سلامت در گفت و گو با وب دا گفت: در این کارگاه های تخصصی که در مدرسه تابستانی «گرافیک در سلامت» برگزار شد، 30 نفر از دانشجویان دانشکده های هنر و علمی کاربردی، دانش آموزان هنرستان های فلسطین و امام خمینی، مدارس وکیلی (8 و10 ) شرکت کردند.

دکتر احمد شریف نژاد بیان کرد: در این دوره تمام عوامل مهم و اثر گذار در جهت تولید انیمیشن به صورت حرفه ای آموزش داده شد همچنین در کارگاه گرافیک از هنرجویان خواسته شد که هویت بصری هنر و سلامت را طراحی کنند و با انتخاب موارد برتر به اصلاح و اجرایی کردن طرح های مورد نظر بپردازند. همچنین در طول دوره انیمیشن های سلامتی از نظر مباحث گرافیکی و سلامتی نقد و بررسی شد.

وی همچنین هدف از برگزاری کارگاه اصول و نگارش داستان و فیلم نامه نویسی را آشنایی هنرجویان با تفاوت های فیلم نامه، داستان و اصول نگارش بیان کرد و یادآور شد: که در طول کارگاه تعاریف داستان، فیلم نامه، نمایش نامه و انواع داستان بر حسب راوی، تاریخچه سینما، داستان، روایت و انیمیشن، ساختار فیلم نامه و قوائد فیلم نامه نویسی، مراحل 3 گانه تولید فیلم، انواع کاراکتر در سینما، مراحل نوشتن فیلم نامه بلند تدریس شد.

دبیرکارگروه توسعه دانش هنر و سلامت درخصوص مباحث تدریس شده در کارگاه ایده پردازی و خلاقیت همچنین اظهار داشت: درطی این کلاس مباحث مربوط به ایده پردازی و خلاقیت در تولید آثار هنری به ویژه فیلم کوتاه و انیمیشن مورد بررسی قرار گرفت و هنرجویان به روش های پرورش ذهن، تولید ایده، تثبیت ایده، خلاقیت در فرم، خلاقیت در محتوا، آنالیز بصری آثار هنری، آشنا شدند و نمونه کارهای ارائه شده توسط هنرجویان موردآنالیز قرار گرفت.

مدرسان کارگاه های مفاهیم در ابعاد سلامت( دکتر ذبیحی، دکتر شریف نژاد، آقای مسیح آبادی، آقای بهفر)، مدرسان حوزه گرافیک (آقای مهدی بشاورد از اساتید دانشکده هنر، علی امینی و حمیدرضا هلالی از اساتید انجمن سینمای جوان نیشابور) بودند و در روز های آتی کارگاه های عملی انیمیشن نیز برگزار خواهد شد.

مدرسه تابستانی «گرافیک در سلامت» از تاریخ پانزدهم تا بیست و پنچم تیرماه برای اولین بار در کشور به همّت کارگروه توسعه دانش هنر و سلامت در دانشکده علوم پزشکی نیشابور در حال برگزاری می باشد.

www.3dots.ir