امروز سه شنبه 24 تیر ماه 1399 ساعت 06:55 ق ظ

با هدف هماهنگی و برنامه ریزی سنجش نوآموزان بدو ورود به مدرسه انجام شد:

شروع سنجش نوآموزان بدو ورود به مدرسه در سال تحصیلی جدید 1400-1399

سرپرست گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشت از برگزاری کمیته هماهنگی و برنامه ریزی سنجش نوآموزان بدو ورود به مدرسه در تیر ماه 99 خبر داد.

فاطمه بوژآبادی با بیان اینکه امسال به دلیل شرایط کرونا این طرح از پانزدهم تیر تا آخر شهریور برای نوآموزان بدو ورود به دبستان انجام خواهد شد بیان کرد: امسال پذیرش نوآموزان درپایگاه های سنجش  با هدف کاهش تراکم جمعیت از ۴۲ به ۲۰ نفر رسیده است و استفاده از ماسک برای عوامل اجرایی، والدین و دانش آموزان الزامی می باشد.

بوژآبادی با تاکید برلزوم رعایت کلیه پروتکل های بهداشتی درمدارس خاطرنشان کرد:رعایت فاصله گذاری اجتماعی، خوداظهاری کلیه عوامل پایگاه سنجش در سایت سلامت، ضدعفونی دستهای نوآموزان قبل از ورود و پس از خروج از پایگاه، جلوگیری از تجمع و تهویه مناسب سالن انتظار از جمله اقدامات ویژه امسال به منظور برگزاری طرح سنجش می باشد .

وی همچنین درباره اجرای برنامه سنجش سال1400-1399 با توجه به بحران کرونا همراه با فاصله گذاری اجتماعی یادآور شد: جهت رفاه حال نوآموزان و جلوگیری از سردرگمی خانواده ها، پوستر آدرس مراکز و پایگاه های خدمات جامع سلامت در پایگاه سنجش نصب می گردد.

سرپرست گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس همچنین یادآور شد کمیته مذکور با حضور دکتر کلیدری رئیس آموزش و پرورش نیشابور، دکتر دستجردی معاون فنی معاونت بهداشت و همکاران آموزش و پرورش و ستاد معاونت بهداشت در محل دفتر مدیر کل آموزش و پرورش نیشابور برگزار شد.