امروز شنبه 17 خرداد ماه 1399 ساعت 12:36 ب ظ

ارتقای 12 درصدی شاخص مراقبت های معاینات دانش آموزان

مدیرگروه سلامت جمعیت، خانواده  و مدارس معاونت بهداشت دانشکده از ارتقای 12 درصدی شاخص مراقبت های معاینات دانش آموزان خبر داد.

میترا رضااف در گفت و گو با وب دا  ارتقای 12 درصدی شاخص مراقبت های معاینات دانش آموزی نیشابور و فیروزه در سال تحصیلی 97-98 را ازموفقیت های مهم حوزه سلامت جمعیت، خانواده  و مدارس معاونت بهداشت برشمرد.

او خاطر نشان کرد: این معاینات بصورت سالانه در پایه های  اول، چهارم، هفتم و دهم(مطابق با دستورالعمل ابلاغ شده برای پایه های مذکور)  انجام می گیرد و هدف از انجام این مراقبت ها،  ارتقای سلامت دانش آموزان، تشخیص زودرس اختلالات و پیشگیری از بروز بیماری ها می باشد.

مدیرگروه سلامت جمعیت، خانواده  و مدارس معاونت بهداشت افزود:  انجام معاینات جسمی شامل بینایی، شنوایی، وضعیت قد، وزن و نمایه توده بدنی، واکسیناسیون براساس بسته خدمتی در سامانه الکترونیک سلامت را از دیگر اقدامات انجام شده در این راستا برشمرد.

میترا رضااف در ادامه گفت: به منظور قدردانی و افزایش انگیزه ی دست اندرکاران درگیر در نیل به این موفقیت از جمله پزشکان، مراقبان سلامت و بهورزان فعال، با اهدای لوح تقدیر و هدایایی به رسم یاد بوداز زحمات این عزیزان تقدیر بعمل آمد.

مدیرگروه سلامت جمعیت، خانواده  و مدارس معاونت بهداشت دانشکده در پایان برای کلیه دانش آموزان، مدیران، معلمان و مراقبان سلامت آنان در مقابله با همه گیری کرونا سلامتی و طول عمر آرزو کرد و از آنان خواست با رعایت  فاصله گذاری اجتماعی گام مهمی در پیشگیری از شیوع بیشتر این بیماری بردارند.