امروز شنبه 17 خرداد ماه 1399 ساعت 11:48 ق ظ

شناسایی ۱۰نقطه حادثه خیز محور نیشابور-مشهد در سال ۱۳۹۸

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی نیشابور از شناسایی ده مکان حادثه خیز در محدوده تحت پوشش اورژانس ۱۱۵ نیشابور در محور نیشابور-مشهد خبر داد.

مصطفی افشارنیک گفت: بر اساس اطلاعات ثبت شده در سامانه جامع آماری سازمان اورژانس کشور و آنالیز حوادث ترافیکی سال ۱۳۹۸ توسط واحد آمار اورژانس ۱۱۵ نیشابور ده نقطه حادثه خیز محور نیشابور-مشهد شناسی شد.
او ادامه داد: بیشترین آمار مربوط به محدوده خرو می باشد که در پی ۶۰ حادثه ۱۶۹ نفر مصدوم و چهار نفر فوت کرده اند همچنین در کیلومتر ۳۵ محدوده چشمه خسرو به دنبال ۳۴ حادثه ۷۸ نفر مصدوم و چهار نفر فوت نموده است.
افشار نیک افزود: از دیگر نقاط شناسایی شده می توان به محدوده قدمگاه با ۳۵ حادثه و ۹۳ مصدوم و همچنین محدوده روستای باغشن با ۲۶ حادثه و ۵۶ مصدوم و یک فوتی اشاره کرد.
مدیر حوادث دانشکده علوم پزشکی اشاره نمود: پنجمین و ششمین نقطه شناسایی شده محدوده روستای حاجی آباد با ۲۲ حادثه و ۴۷ مصدوم و محدوده روستای ادگ با ۲۱ حادثه، ۴۲ مصدوم و شش فوتی می باشد.
او در ادامه بیان کرد: هفتمین محل، محدوده دامداری دشت با ۲۰ حادثه و ۴۱ مصدوم، هشتمین محل محدوده روستای بوژمهران با ۱۸ حادثه،۵۰ مصدوم و یک فوتی، نهمین محل محدوده آمادگاه مقداد با ۱۳ حادثه و ۲۴ مصدوم و دهمین محل محدوده روستای علی آباد با ۱۰حادثه و ۲۰ مصدوم می باشد.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی نیشابور در پایان گفت: درسال ۱۳۹۸ در این ده نقطه شناسایی شده به دنبال ۲۵۹ حادثه ۶۲۰ نفر مصدوم و ۱۶ نفر فوت نموده اند او همچنین یاد آور شد دو پایگاه اورژانس جاده ای امام رضا (ع) در کیلومتر ۱۸ و پایگاه اورژانس جاده ای چشمه خسرو در کیلومتر ۳۴ و یک دستگاه آمبولانس در شهر دررود جهت پوشش امدادی حوادث محور نیشابور- مشهد مستقر می باشند و در صورت لزوم بالگرد اورژانس نیز می تواند نقش موثری در امداد رسانی به مصدومین حوادث در این محور داشته باشد.