امروز شنبه 17 خرداد ماه 1399 ساعت 12:12 ب ظ

پیام سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده به مناسبت روز جهانی قدس

سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی نیشابور با صدور پیامی حمایت خود را از مردم مظلوم فلسطین اعلام کرد و روز جهانی قدس را گرامی داشت.

به گزارش وب دا، متن پیام مهندس منصور نعیم آبادی به شرح زیر است:

روز جهانی قدس یادگار احیاگر اسلام ناب محمدی (ص) حضرت امام خمینی(ره)، و روز عهد و پیمان با واژه های ایثار، مقاومت و عدالت خواهی است.

به فرموده ‌مقام معظم رهبری، مساله ‌فلسطین‌ از لحاظ‌ اسلامی ‌برای ‌همه ‌مسلمانان ‌از جمله ‌برای ‌ما یک‌ مساله‌ اساسی‌ و یک‌ فریضه ‌است. اما امسال که به دلیل شرایط کرونایی کشور، راهپیمایی روز قدس برگزار نمی شود، این محدودیت مانع حمایت از مردم مظلوم و ستم کشیده فلسطین نخواهد شد و دانشگاهیان باحضور پرشور در فضای مجازی و زنده نگهداشتن آرمان قدس، بار دیگر حمایت خویش را از مردم ستم دیده و رنج کشیده فلسطین اعلام خواهند داشت.

اینجانب ضمن گرامیداشت روز جهانی قدس، تمامی دانشجویان عزیز را به شنیدن سخنان حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای ( مد ظله العالی) که ساعت ۱۲ به صورت زنده از شبکه های مختلف رادیویی و تلویزیونی در روز جمعه آخر ماه مبارک رمضان پخش می شود دعوت می کنم و خواستارم در این روز با حضور پر شور در فضای مجازی نفرت و انزجار خود را از صهیونیست های غاصب و استکبار جهانی اعلام کنند.

مهندس منصور نعیم آبادی

سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی نیشابور