امروز شنبه 17 خرداد ماه 1399 ساعت 12:46 ب ظ

اولویت نخست ما، حفظ سلامت دانش آموزان است

صبح روز چهارشنبه سی و یکم اردیبهشت ماه ۹۹،  رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور ضمن حضور در دفتر آقای علیرضا کلیدری وتبریک انتصاب ایشان،با اشاره به این که جامعه ما به فرزندان و دانش آموزانی سالم نیاز دارد بیان کرد:  امروزه به دلیل سبک زندگی و عادات نادرست تغذیه ای و کمبود ریزمغذی ها در رژیم غذایی، شاهد بروز  بیماری های قلبی و عروقی، نازایی و سرطان های زودرس هستیم که باید برای آن تمهیداتی بیاندیشیم.

وی همچنین در ادامه، بر مصرف قرص های آهن و دیگر مکمل ها در مدارس و همچنین ایجاد راهکارهایی جهت استفاده هرچه بهتر از نور خورشید به عنوان منبع غنی از ویتامین D برای دانش آموزان دختر تاکید کرد.

این عضو هیئت علمی، تعامل بیش از پیش حوزه سلامت با آموزش و پرورش را ضروری دانست و خاطر نشان کرد: باید تلاش کنیم دانش آموزان در حین تحصیل شاداب باشند و شرایط تحصیلی و سلامت خوبی داشته باشند، چون معتقدیم چارچوب و اساس زندگی سالم در دوران کودکی و در مدرسه است.

مدیر آموزش و پرورش نیشابور نیز  در این دیدار صمیمی ضمن تشکر از حضور دکتر عظیمی نژاد و هیئت همراه افزود:  نگاه فاخر رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور در حوزه  تعلیم و تربیت و سلامت، از بدو انتصاب ایشان همواره زبانزد بوده است و اداره آموزش و پرورش نیشابور به واسطه ماهیت کار آموزش، تعاملات سازنده ای در حوزه آموزش و بهداشت با دانشکده علوم پزشکی داشته است.

علیرضا کلیدری در ادامه گفت: تیم مدیریتی، پزشکی، پیراپزشکی و خدماتی نیشابور در مجموعه علوم پزشکی و بیمارستان ها در دوران همه گیری بیماری کرونا تلاش فراوان و از خود گذشتگی مثال زدنی داشتند که بر خود لازم می دانم از تمام این زحمات  تقدیر و تشکر کنم.

وی در پایان گفت: امیدواریم با تعاملات و ارتباطات تنگاتنگ هرچه بیشتر بین آموزش و پرورش با دانشکده بتوانیم گام  های بزرگی در حوزه آموزش و سلامت برداریم.

در دیدار صمیمی رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی با مدیر آموزش و پرورش نیشابور،  سرپرست معاونت بهداشت، معاون اجرایی معاونت بهداشت، مدیر دفتر ریاست، مدیر گروه سلامت، خانواده و جمعیت و مدارس نیز حضور داشتند.