امروز شنبه 17 خرداد ماه 1399 ساعت 13:05 ب ظ

پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور به مناسبت روز جهانی بهداشت

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور با صدور پیامی روز جهانی بهداشت را تبریک گفت. به گزارش وب دا در متن پیام دکتر محسن عظیمی نژاد آمده است.
روز هفتم آوریل (۱۸ فروردین) به عنوان روز جهانی بهداشت(World Health Day) نام گذاری شده است. در سال جاری میلادی کمیته اجرایی سازمان بهداشت جهانی به پیشنهاد دبیرکل سازمان بهداشت جهانی و با حمایت شورای بین المللی پرستاران، سال ۲۰۲۰ را به عنوان «سال پرستار و ماما» تعیین کرد. سال ۲۰۲۰ دویستمین سالگرد تولد خانم فلورانس نایتینگل بنیان گذار حرفه پرستاری مدرن می باشد و این نام گذاری فرصتی است منحصر به فرد برای احترام به مشارکت پرستاران در سلامت دنیای ما.
شعار روز جهانی بهداشت در سال 2020 به پشتیبانی از این گروه با عنوان «Support Nurses and Midwives » «پشتیبان و قدردان تلاش های پرستاران و ماماها باشیم» تعیین شده است.
با توجه به  پاندمی کرونا ویروس (کووید19) در کل دنیا، نقش برجسته و بی بدیل پرستاران بیش از پیش بر همگان روشن شد و برخی از این عزیزان از جانشان گذشتند تا سلامت را به مردم هدیه کنند که یادشان را گرامی می داریم و به این شهیدان خدمت درود می فرستیم.
امید است همه ما با  ایجاد موجی از قدردانی عمومی بابت خدمات پرستاران، ماماها و همه کادر بهداشتی و پزشکی و نقش آن ها در ارائه خدمات سلامت و با ارتقای جایگاه پرستاران و ماماها در بین نیروهای سلامت و سرعت بخشیدن به پشتیبانی ها و سرمایه گذاری ها درباره آن ها بتوانیم قدردان زحمات و تلاش های جانانه این عزیزان باشیم.

دکتر محسن عظیمی نژاد_رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور