امروز چهارشنبه 7 اسفند ماه 1398 ساعت 13:08 ب ظ

پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور به مناسبت ولادت حضرت فاطمه(سلام الله علیها )

:رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور در پیامی ولادت حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها ) را تبریک گفت. به گزارش وب دا متن پیام دکتر محسن عظیمی نژاد بدین شرح است:

بسمه تعالی

بیستم جمادی‌الثانی، سالروز ولادت باسعادت اسوه تقوی و معنویت «حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها )» یادآور جایگاه رفیع و مرتبت والای زن و مادر در فرهنگ اسلامی است.

وجود زهرای مرضیه(س) در پیشگاه ذات اقدس متعال و ائمه‌ معصومین (ع) از عظمت و منزلت بی‌بدیلی برخوردار بوده و زندگی درخشان این بانوی بزرگوار، الگویی برای همه‌ انسان‌ها به ‌ویژه زنان مسلمان است.

اینجانب ولادت آن دخت مکرم نبی گرامی اسلام حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها ) و نیز سالروز تولد بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی رضوان الله تعالی علیه و روز زن  را به تمامی شهروندان عزیز به ویژه به تمام  مادران و بانوان محترم تبریک و تهنیت عرض می نمایم واز درگاه ایزد منان صمیمانه برای همه  بانوان این سرزمین، تندرستی و شادکامی رامسألت می نمایم.

دکتر محسن عظیمی نژاد

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور