امروز شنبه 10 اسفند ماه 1398 ساعت 07:04 ق ظ

درآئین معارفه پزشکان متخصص جدیدالورود مطرح شد:

رعایت اخلاق حرفه ای راهی برای رسیدن به آرامش

معاون استاندار و فرماندار ویژه نیشابور در آئین معارفه پزشکان جدیدالورود که به همّت معاونت درمان دانشکده برگزارشد گفت: رعایت اخلاق حرفه ای، اتفاقات خوبی را در مسیر زندگی رقم خواهد زد و راهی برای رسیدن به آرامش است.

مهندس علیرضا قامتی ضمن تاکید بر اخلاق حرفه ای  و تقدیراز اقدامات خیرخواهانه خیّرین نیک اندیش نیشابوری خاطر نشان کرد: کار کردن در مسیر صداقت و اخلاق، راهی بس دشوار است  و امروز به خود می بالیم که پزشکان و معلمان پیشکسوتی همچون دکتر امین الاسلامی و آقای هادی درّودی و خیّرین گرانقدری چون مهندس وکیلی در نیشابور، الگوی تمام عیار اخلاق و صداقت برای یکایک ما هستند.

این مقام عالی رتبه در ادامه ضمن تقدیر از مدیریت شایسته دکترعظیمی نژاد در سمت رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور، از وی به عنوان مدیر خوش فکر یاد کرد و افزود:  عملکرد ما در جامعه باید به گونه ای باشد که مورد تکریم مردم عزیز واقع شویم و احساس رضایت نسبی از خود داشته باشیم.

مهندس قامتی  نیشابور را فشرده ای از یک کشور نامید و بیان کرد: نیشابور شهری است که به لحاظ قومیت ها، اکوسیستم و فرهنگ، تنوّع بالایی دارد و این شهر، شایسته آینده ای روشن تر از گذشته در مسیر توسعه علم و دانش است و برای رسیدن به این اهداف بایستی در حوزه دانشگاهی تحولات چشمگیری اتفاق بیفتد که ارتقای دانشکده علوم پزشکی نیشابور به دانشگاه میَ تواند اتفاق خوبی در مسیر افق های روشن این شهر باشد.

وی در پایان، ضمن خوشامدگویی به پزشکان جدیدالورود برای یکایک آن ها سلامتی و توفیق خدمت  روز افزون را در شهر نیشابور آرزو کرد.