امروز شنبه 10 اسفند ماه 1398 ساعت 07:21 ق ظ

مدیریت بوتولیسم درنیشابور، یک سند افتخاربهداشتی است

رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت روز چهارشنبه هجدهم دی ماه به همراه هیأتی از وزارت بهداشت به نیشابور سفر کرد.

دکتر محمد مهدی گویا در جلسه ای که با حضور معاونین بهداشت و کارشناسان دانشگاه های علوم پزشکی مشهد و سبزوار و نیزاعضای هیأت رئیسه دانشکده علوم پزشکی نیشابور در محل دفتر رئیس دانشکده  برگزار گردید، مدیریت عالی بوتولیسم در نیشابور را ستود و گفت: باید به تیم پزشکی و همکاران دانشگاه علوم پزشکی نیشابور تبریک گفت که توانستند یکی از وسیع ترین اپیدمی های بوتولیسم را به خوبی مدیریت کنند و اجازه ندهند این بیماری کشنده حتی یک نفر تلفات به جا بگذارد.

دکتر محمد مهدی گویا افزود: پزشکان نیشابور، عالمانه و دقیق به تشخیص و درمان بیماران پرداختند. وی با اشاره به وجود یک نفر بیمار بوتولیسمی در یکی از بیمارستان های تراز اول کشورگفت: برای بیمار مذکور پس از 15 روز بستری در بیمارستان دانشگاهی نتوانستند تشخیص درستی بدهند اما پزشکان متبحر و عالم نیشابوری با دقت فراوان این بیماری را شناسایی و درمان کردند.

دکتر محمد مهدی گویا در ادامه گفت: دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اگر چه دانشگاه کوچکی است اما شانه به شانه دانشگاه بزرگ مشهد، بسیار عالی عمل کرده و یک دانشگاه توانمند است.

وی ضمن ارائه اطلاعات کامل در خصوص بوتولیسم و نحوه انتشار آن، شیوه مواجهه با طغیان و نحوه مدیریت اذهان عمومی با تمرکز بر صادق بودن با مردم تأکید کرد: من به عنوان نماینده تام الاختیار وزیر بهداشت، فقط برای تشکر از همکاران نیشابور آمده ام .

دراین جلسه رئیس دانشکده علوم پزشکی قبل از سخنرانی دکتر گویا، ضمن تقدیر از همه همکاران بهداشت، درمان و پزشکان، از هماهنگی بین بخشی بسیار خوبی که با درایت فرماندار محترم صورت گرفت قدردانی کرد و گفت: این سند افتخار با کمترین امکانات و تجهیزات بیمارستانی صورت گرفته و مایه مباهات است.

دکتر عظیمی نژاد با بیان برخی کمبودها و نقایص مزمن و دیرینه زیرساختی بخش درمان نیشابور افزود: همکاران این دانشکده با عشق و تلاش جانانه خود، متعهدانه به نجات جان بیماران همت گماشتند.

وی در پایان ضمن قدردانی از همکاری تنگاتنگ دانشگاه علوم پزشکی مشهد در کنترل بیماری بوتولیسم، گزارشی در خصوص نحوه مواجهه، کنترل و درمان این بیماری در نیشابور ارائه نمود و از برگزاری نشست رسانه ای با معاونت بهداشت دانشکده در این خصوص خبر داد.