امروز چهارشنبه 7 اسفند ماه 1398 ساعت 14:00 ب ظ

پیام تسلیت رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور در پی درگذشت دکتر امینی فرد، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور، در پیامی درگذشت دکتر محمد نعیم امینی فرد نماینده ایرانشهر و عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس را تسلیت گفت.

به گزارش وب دا، در متن این پیام آمده است:

"انا لله وانا الیه راجعون"

ضایعه درگذشت همکار عزیزمان مرحوم دکتر محمد نعیم امینی فرد، نماینده فقید مردم شریف ایرانشهر موجب تاسف گردید. بی تردید تلاش بی وقفه آن مرحوم در عرصه سلامت، هیچگاه از اذهان محو نخواهد شد.

اینجانب این مصیبت وارده  را به جناب آقای دکتر محمد مهران امینی فرد رئیس دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر، خانواده و بازماندگان آن مرحوم، جامعه بهداشتی و همکاران گرانقدر تسلیت عرض می کنم و از درگاه خداوند بزرگ ضمن آرزوی مغفرت و علو درجات برای آن مرحوم، برای بازماندگان ایشان نیز صبر براین درد جانکاه را طلب می کنم.

دکتر محسن عظیمی نژاد- رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور

15 دیماه 98