امروز چهارشنبه 7 اسفند ماه 1398 ساعت 13:31 ب ظ

کسب رتبه برتر دانشکده علوم پزشکی نیشابور در اجرای بسیج ملی کنترل فشارخون

دانشکده  علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور،در آیین تقدیر از دست اندرکاران بسیج ملی کنترل فشار خون به کسب رتبه برتر در شاخص کنترل مطلوب فشار خون در کشور دست یافت.

به گزارش وب دا، در بسیج ملی کنترل فشارخون، دانشگاه های علوم پزشکی در دوازده مولفه مورد ارزیابی و ارزشیابی قرار گرفتند که در این مراسم از دانشگاه ها /دانشکده های برتر در هر گروه تقدیر شد.

در گروه هشت که در زمینه کنترل مطلوب فشار خون بود؛ دانشگاه‌ های علوم پزشکی گلستان، بابل، گیلان، بم  تقدیر شدند و رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور به عنوان برترین نماینده گروه از طرف مقام عالی وزارت بهداشت موفق به دریافت تندیس و لوح تقدیر شد.

این مراسم با حضور دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، دکتر نوبخت رئیس کمسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، دکتر رئیسی معاون بهداشت و دیگر مدیران ارشد وزارت روسای دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشکی و سایر دست اندرکاران اجرای این طرح بزرگ ملی روز شنبه هفتم دی برگزار شد.