امروز جمعه 15 آذر ماه 1398 ساعت 22:48 ب ظ

دیدار صمیمانه استاندار خراسان رضوی با پزشکان نیشابوری مقیم سوئیس

پزشکان خیّر نیشابوری مقیم سوئیس صبح  چهارشنبه بیست و دوم آبان ماه با استاندار خراسان رضوی دیدار کردند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور با اعلام این خبر به وب دا گفت: در این دیدار که در محل دفتراستاندارخراسان رضوی برگزار شد،  پزشکان نیشابوری مقیم سوئیس دکتر حسین، محمود، احمد شمس شرق حضور داشتند و به ارائه گزارشی از پیشرفت  فیزیکی مرکز پزشکی ناباروری و سلامت مادر و جنین شمس شرق، ظرفیت های پزشکی و زیرساخت های علمی و تحقیقیاتی  ایجاد شده در نیشابور اشاره کردند.

دکتر محسن عظیمی نژاد افزود: دکتر رزم حسینی در این نشست صمیمانه از نیشابور به عنوان شهر مفاخر و پزشکان عالیقدر یادکرد و وجود خیّرینی همچون برادران شمس را ظرفیت ارزشمندی برای نیشابور معرفی کرد و استان خراسان رضوی را دارای ظرفیت های مختلفی در سرمایه گذاری بخش خصوصی دانست و از سایر پزشکان ایرانی مقیم خارج از کشور خواست که همچون خانواده شمس شرق و در راستای خدمت رسانی به مردم اقدامات خیرخواهانه ای انجام دهند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور افزود: در این مراسم استاندار خراسان رضوی با تقدیر از زحمات خیّرین عزیز نیشابوری،  نیشابور را شهر مفاخر و پزشکان عالیقدر دانست و از تعاملات علمی به وجود آمده بین مراکز پیشرفته علمی اروپا و دانشکده علوم پزشکی نیشابور تشکر کرد و گفت گسترش مراودات در حوزه اقتصادی بین خراسان رضوی و اروپا می تواند در دستورکار جلسات بعدی قرار گیرد.

در پایان این مراسم پزشکان نیشابوری مقیم سوئیس با اهدای تابلو سیمرغ فیروزه ای به استاندار خراسان رضوی خواستار سفر ایشان به نیشابور و بازدید از مرکز پزشکی ناباروری و سلامت مادر و جنین شمس شرق شدند و در پایان این مراسم استاندار خراسان رضوی با اهدای لوحی از زحمات  هر یک از براداران شمس شرق تقدیر و تشکر کرد.

مرکز پزشکی و ناباروری سلامت مادر و جنین شمس شرق با استانداردهای مورد تأیید سازمان بهداشت جهانی به عنوان مرجعی معتبر در منطقه نهم آموزش عالی کشور با پیشرفت فیزیکی 90 درصد با زیر بنای دو هزار و 800 مترمربع در چهار طبقه و با هدف ارتقای سطح سلامت مادران و نوزادان و ارائه خدمات تشخیصی و درمانی برای زوجین نابارور، غربالگری، تشخیص و درمان سرطان های شایع زنان، مشاوره و تشخیص بیماری های قبل از تولد در حال ساخت است.

️کلنگ زنی این مرکز در بیست و هشتم بهمن ماه ۱۳۹۵با حضور دکتر ایرج حریرچی معاون کل وزیر بهداشت و با همّت خیرین نیک اندیش و گرانقدر حوزه سلامت، خانواده محترم شمس شرق صورت گرفت.