امروز دوشنبه 25 شهریور ماه 1398 ساعت 14:21 ب ظ

رئیس پیشین سازمان عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی استان خراسان رضوی دعوت حق را لبیک گفت

در شامگاه عاشورای حسینی یکی از روحانیون نیشابوری و از خدمت گذاران نظام و نیروی انتظامی دعوت حق را لبیک گفت.

مرحوم حجت الاسلام و المسلمین حسین حکمتی پور رئیس پیشین سازمان عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی استان خراسان رضوی روز سه شنبه نوزدهم شهریور در دیداری دوستانه و صمیمی با رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور در جریان کمبود ها و مشکلات حوزه سلامت قرار گرفت و از اهتمام خود برای جلب افکار نخبگان و بزرگان نیشابوری مقیم مرکز استان برای کمک به حوزه سلامت خبر داد. متاسفانه این همشهری خدوم در شامگاه عاشورای حسینی در نتیجه عارضه قلبی دعوت حق را لبیک گفت. دانشکده علوم پزشکی نیشابور درگذشت آن روحانی دلسوز را به جامعه روحانیت و همکاران ایشان در نیروی انتظامی و خانواده محترمشان تسلیت عرض می نماید.

www.3dots.ir