امروز چهارشنبه 26 تیر ماه 1398 ساعت 17:18 ب ظ

پیام تبریک رئیس دانشکده به مدیران واحدهای صنعتی نمونه استان خراسان رضوی

رئیس دانشکده  در پیامی کسب عنوان برتر واحدهای صنعتی نمونه استان خراسان رضوی را به مدیران این صنایع تبریک گفت. به گزارش وب دا متن پیام دکتر محسن عظیمی نژاد  به شرح زیر است:

جناب مهندس محمدیان مدير محترم شرکت افلاک الکتریک

جناب مهندس احمدی سلیمانی مدیرمحترم  مجتمع فولاد خراسان

جناب مهندس  سوقندی، مدير محترم شرکت سیسارون شیمی

جناب مهندس احمدی مدير محترم شرکت عطار الکتریک

جناب مهندس جلائی مدير  محترم شرکت کلور ایرانیان

جناب دکتر محمودی مدير محترم شرکت قند نیشابور

جناب آقای مهندس حبیب زاده شجاعی مدیر محترم شرکت ایمن روانسازصنعت

اهتمام مستمر و تلاش توام با موفقیت مدیریت جنابعالی و دیگر کارکنان را که تجلی عزم، اراده و برداشتن گام های موثر در جهت تولید کالا و دستیابی به اهداف ارزشمند صنعت ایران است را صمیمانه تبریک عرض می کنم.

بی شک اعتلای ایران عزیز و رسیدن به قله های پیشرفت اقتصادی با کوشش و‌مساعی یکایک نقش آفرینان این عرصه مهیا می شود. میدان تولید امروز با حضور شما فعالان اقتصادی زنده و‌ پویاست و استمرار این مهم نیز با همّت والایتان میسر خواهد شد.

اینجانب ضمن پاسداشت روز صنعت و‌معدن، کسب عنوان واحد صنعتی نمونه استان خراسان رضوی را تبریک عرض می کنم و توفیق روز افزون جنابعالی را در توسعه، اشتغال و افزایش کیفیت محصولات تولیدی که خود نقش مهمی در سلامت روانی جامعه دارد را از خداوند متعال آرزو می کنم.

دکتر محسن عظیمی نژاد_رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور

www.3dots.ir