امروز سه شنبه 24 تیر ماه 1399 ساعت 08:43 ق ظ

پیام تبریک رئیس دانشکده به مناسبت عید سعید فطر

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور به مناسبت فرارسیدن عید سعید فطر پیام تبریکی صادر کرد .به گزارش وب دا متن پیام دکتر محسن عظیمی نژاد بدین شرح است:

خدای بزرگ‌را شاکریم که توفیق عبادت در ماه مبارک رمضان را بار دیگر در تقدیر مان قرار داد و فرصتی فراهم کرد تا با روزه داری در ماه تهذیب وتزکیه نفس، با یاری از درگاه مهر بی نهایتش به آرامش و جوار قرب آن ذات اقدس الهی دست یابیم.

اینجانب ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات و استجابت دعاها، فرارسیدن این عید نورانی را که به حق عید بازگشت به فطرت زلال الهی و جشن تقوا و بندگی است، به تمامی مسلمین جهان به ویژه ملت عزیز ایران، مردم مومن و متدین نیشابور و مخصوصا دانشجویان، کارکنان و اعضای هیأت علمی این دانشکده تبریک و تهنیت عرض نموده؛ از درگاه خداوند قادر متعال، رستگاری وعزت برای همگان مسئلت می نمایم.

دکتر محسن عظیمی نژاد

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور