امروز پنج شنبه 6 ارديبهشت ماه 1397 ساعت 19:31 ب ظ

نیشابور در جایگاه دوم صنعت غذایی شرق کشور قرار دارد

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: نیشابور به‌خاطر استقرار 120 واحد بزرگ تولیدی صنایع غذایی در جایگاه دوم صنعت غذایی شرق کشور قرار دارد که محصولات تولیدی آن به کشورهای خارجی از جمله کشورهای اروپایی صادر می‌شود.

به گزارش وبدا در نیشابور، دکتر محسن عظیمی‌نژاد در مراسم تکریم و معارفه معاونان قدیم و جدید غذا و دارو دانشکده مذکور در تالار جلسات ساختمان دیالیز این دانشکده، افزود: جمیع مسئولان و فعالان شهرستان به‌دنبال ارتقای دانشکده به دانشگاه هستند و در همین راستا سه رشته تحصیلی و یک مرکز تحقیقاتی به دانشکده اضافه شده است تا جایی که نیشابور در بین دانشگاه‌ها و دانشکده‌های استان‌های خراسان شمالی،جنوبی و رضوی بعد از مشهد در رقابت‌های پژوهشی در رتبه دوم ایستاده است.

وی اضافه کرد: به اتفاق مسئولان شهرستان در دیدار با وزیر موفق شدیم دستور ایشان را برای راه‌اندازی دانشکده هنر و سلامت در نیشابور بگیریم که در نوع خود بعد از تورنتو کانادا به احتمال قوی دومین در جهان باشد با این هدف که با ابزار هنر در مردم برای ارتقای سلامت تغییر رفتاری ایجاد کند.

دکتر عظیمی‌نژاد خاطرنشان کرد: دکتر هاشمی وزیر بهداشت برای استقرار بالگرد و آشیانه آن در نیشابور به منظور راه‌اندازی اورژانس هوایی موافقت کردند که باشگاه فرهنگی ورزشی فجر در میدان امام رضا(ع)(باغرود) در حاشیه بیمارستان حکیم و بزرگراه مشهد- تهران به وزارت‌خانه پیشنهاد شده است.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی نیشابور یادآور شد: کمتر از یک سال دیگر کارخانه داروسازی نیشابور با سه خط تولید وارد مدار تولید می‌شود.

وی با اشاره به فعالیت‌ 38 داروخانه و 73 نفر داروساز در نیشابور، اضافه کرد: دارو مثل شمشیر دولبه است که اگر درست استفاده شود، شفاست و الا بلاست.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: نیشابور به‌خاطر استقرار 120 واحد بزرگ تولیدی صنایع غذایی در جایگاه دوم صنعت غذایی مشرق کشور قرار دارد که محصولات تولیدی آن به کشورهای خارجی از جمله کشورهای اروپایی صادر می‌شود.

دکتر عظیمی نژاد تأکید کرد: تعداد کارخانجات مواد غذایی نیشابور از 12 مرکز استان کشور بالاتر است که این نشان از شایستگی این شهرستان برای توسعه کمی و کیفی است. که این موضوع وظیفه ما را در نظارت بر تولیدات این صنعت به‌منظور کیفیت‌بخشی به محصولات و تضمین تولید غذای سالم، سنگین‌تر می‌کند.

اضافه‌ می‌شود: در این جلسه از زحمات دکتر حسینی که برای گذراندن دوره تخصص به تهران رفته است تقدیر و دکتر مجید شادکام با سوابق مدیریتی در مشهد به‌عنوان معاون جدید غذا و دارو نام برده شد.

• دانشجویان
  • اساتید
  • مراجعین عمومی
  • مناقصات