امروز سه شنبه 30 مرداد ماه 1397 ساعت 14:10 ب ظ

نشت صمیمی اعضای نظام پرستاری نیشابور با معاونت پرستاری وزارت بهداشت

رئیس اداره پرستاری معاونت درمان از نشت صمیمی اعضای سازمان نظام پرستاری و نمایندگان پرستاران نیشابور با معاونت پرستاری وزیر بهداشت در حاشیه اجلاس هیئت امنای دانشکده خبر داد .

اعظم مقدم پاشا در گفت وگو با خبرنگار وب دا گفت: شب گذشته در حاشیه اجلاس هیئت امنای دانشکده علوم پزشکی نیشابور و تربت حیدریه به میزبانی نیشابور اعضای سازمان نظام پرستاری و نمایندگان پرستاران نیشابور با محمد میرزابیگی معاون پرستاری وزیر بهداشت نشست صمیمی داشتند .

وی همچنین افزود در این نشست مشکلات و سوالات پرستاران شاغل در بیمارستانهای نیشابور در خصوص طرح مبتنی بر عملکرد و سامانه قاصدک با معاون پرستاری وزارت بهداشت و ایشان نظرات خود را به تفضیل به اطلاع نمایندگان پرستاری نیشابور رساند.

میرزابیگی اظهار داشت: با توجه به دستور وزیر بهداشت در خصوص اجرای طرح قاصدک و ارجاع قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری به شورای عالی بیمه از همکاران پرستاری دانشکده خواست تا با پیگیری مطالبات از راههای قانونی جلو سوء استفاده ها را بگیرند.

شایان ذکر می باشد در این جلسه ریاست دانشکده با توجه به پرداخت علی الحساب شش ماهه دوم سال 1393 بر اساس طرح مبتنی بر عملکرد از نمایندگان پرستاری خواست نسبت به اطلاع رسانی صحیح به همکاران پرستار اقدام نمایند .

• دانشجویان
  • اساتید