امروز دوشنبه 3 ارديبهشت ماه 1397 ساعت 16:09 ب ظ

تشکیل گروه داوطلبین حامی شیر مادر

مسئول رابطین بهداشت معاونت بهداشتی  از تشکیل گروه داوطلبین حامی شیر مادر در شهرستان نیشابور خبر داد.

معصومه فاضل مسئول واحد مشارکتهای مردمی معاونت بهداشتی دانشکده در گفتگو با وبدا گفت : با توجه به تشکیل گروه داوطلبین حامی شیر مادر از تیر ماه سال 1393 و برگزاری کلاسهای آموزشی مخصوص جهت این گروه به صورت تئوری و عملی در معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی و فرا رسیدن هفته جهانی شیر مادر از داوطلبین حامی شیر مادر همچون سال گذشته جهت انتقال آموزشها به مراجعین متخصصین اطفال و زنان سطح شهر در طول این هفته استفاده شد .

وی افزود : آموزش مهم ترین گام جهت ارتقاء سطح آگاهی مادران شیرده بوده و با در نظر گرفتن اینکه مادران بستری در بخش زنان و جراحی زنان و نوزادان بیمارستان حکیم بیشترین نیاز به آموزش شیردهی را دارند ؛داوطلبین حامی شیر مادر به صورت گروههای 6 نفره از تاریخ 10/5/94 لغایت 16/5/94 شروع به آموزش شیردهی مناسب شامل (روش صحیح آغوش گرفتن نوزاد ،مشکلات شیردهی و....)پرداختند که با استقبال بی نظیر مادران بستری و همراهان این عزیزان همراه بود .

شایان ذکر است آقای دکتر عظیمی نژاد ریاست دانشکده در بیمارستان حکیم حاضر و از فعالیتهای حامیان شیر بازدید و از تلاشهای این گروه تشکر و قدر دانی کرد.                  د

• دانشجویان
  • اساتید
  • مراجعین عمومی