امروز جمعه 7 ارديبهشت ماه 1397 ساعت 05:31 ق ظ

انتصاب سرپرست معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی نیشابور

دکتر شادکام بعنوان سرپرست معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی نیشابور منصوب شد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور با صدور حکمی دکتر مجید شادکام را بعنوان سرپرست معاونت غذا و دارو دانشکده منصوب کرد.

به گزارش وب­دا، متن حکم بشرح ذیل می باشد.

جناب آقای دکتر مجید شادکام تربتی

سلام علیکم

احتراماً با توجه به شایستگی و تخصص جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست معاونت غذا و داروی  دانشکده تعیین می شوید . با اتکال به خداوند متعال ، انتظار دارم در راستای سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه سلامت ، رعایت قانون مداری ، اعتدال گرائی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید ، اجرای صحیح و موثر برنامه های تحول نظام سلامت و پیگیری جدی افزایش کمیت و کمیت خدمات دارویی و درمانی تلاش وافری را مبذول دارید . توجه ویژه به حوزه امنیت و نظارت بر مواد غذایی منطقه ضمن تعامل سازنده با صاحبان صنایع مذکور از انتظارات اینجانب است . توفیق جنابعالی را در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و مردم شریف و عزیز نیشابور از درگاه خداوند متعال خواستارم .

دکتر محسن عظیمی نژاد

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور

• دانشجویان
  • اساتید