امروز یکشنبه 28 مرداد ماه 1397 ساعت 09:54 ق ظ

برگزاری کارگاه سه روزه خلاقیت و خودنوآفرینی

معاون آموزشی دانشکده از برگزاری کارگاه سه روزه خلاقیت و خودنوآفرینی با حضور سرکار خانم دکتر نسترن اسدی مدرس بین المللی خلاقیت، در مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشکده خبر داد.

دکتر برجی در گفت وگو با خبرنگار وب دا گفت: مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشکده باتوجه به ضرورت استفاده از روش های خلاقانه در انتخاب روش تدریس و ارائه مطالب آموزشی توسط اعضا هیات علمی و مدرسین محترم و نیز  جذاب تر نمودن محیط آموزشی برای دانشجویان به منظور ایجاد انگیزه بیشتر در آنان، اقدام به برگزاری کارگاه سه روزه خلاقیت و خودنوآفرینی در تاریخ 11 لغایت 13 مرداد ماه نمود.

وی افزود:در این کارگاه که با حضور مدرس بین المللی خلاقیت سرکار خانم دکتر نسترن اسدی و با همکاری اداره توسعه فناوری سلامت دانشکده برگزار شد 25 نفر از اعضا هیات علمی و مدرسین دانشکده به مدت سه روز آموزش دیدند.

• دانشجویان
  • اساتید