امروز یکشنبه 28 مرداد ماه 1397 ساعت 09:58 ق ظ

برگزاری پنجمین جلسه اخلاق اسلامی

پنجمین جلسه اخلاق دانشکده ،ویژه مدیران و اعضاء محترم هیات علمی با حضور ریاست محترم دانشکده مسئولان ومیران واحد های مختلف و تعدادی از همکاران هیات علمی دانشکده طبق برنامه ریزی انجام شده در روز دوشنبه مورخ 12/5/94 در محل سالن اجتماعات بیمارستان 22 بهمن برگزار شد .

در این جلسه حجت الاسلام و المسلمین حاج اقای مقری امام جمعه محترم شهرستان که سخنران ثابت جلسه می باشند به بیان منشاء شکل گیری تشیع وجایگاه قرانی ان پرداخته و با بیان حدیثی از حضرت زهرا (س) به اهمیت نقش عترت پیامبر (ص) اشاره ای داشتند با این مضون که عترت پیامبر رحمت حضرت محمد (ص) هم وزن قران بوده و طبق حدیث منتسب به حضرت زهرا (س) اهل بیت نظام بخش دین بوده و حذف انها از منظومه دین موجب بر هم خوردن نظام مندی واز هم پاشیدگی این مجموعه خواهد شد .

در پایان جلسه ریاست محترم دانشکده جهت پویایی بیشتر جلسه سوالاتی مرتبط با مباحث مطروحه ارائه کردند تا همکاران در جلسه بعدی نسبت به تحقیق در مورد پاسخ انها اقدام نمایند این جلسه حدود یک ساعت بطول انجامید و بقیه موضوعات به جلسات اتی موکول شد.

• دانشجویان
  • اساتید