امروز جمعه 31 فروردين ماه 1397 ساعت 13:24 ب ظ

دکتر عظیمی نژاد بعنوان عضو مرکز جذب و خدمات سرمایه گذاری شهرستان نیشابور منصوب شد

طی حکمی از سوی معاون استاندار و فرماندار نیشابور، رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور بعنوان عضو مرکز جذب و خدمات سرمایه گذاری شهرستان نیشابور منصوب کرد.

به گزارش وب­دا، متن حکم دکتر مظفری معاون استاندار و فرماندار نیشابور بشرح ذیل می باشد.

جناب آقای دکتر محسن عظیمی نژاد

سرپرست محترم دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور

سلام علیکم

به موجب این ابلاغ جنابعالی را به عضویت مرکز جذب و خدمات سرمایه گذاری شهرستان نیشابور منصوب می نمایم . برنامه ریزی برای شناسایی ، تبیین و معرفی فرصت های سرمایه گذاری و تلاش برای جذب سرمایه گذاران ، فراهم آوردن زمینه تولید کالا و خدمات و بالا بردن سطح اشتغال ، تلاش برای توسعه گردشگری ، رشد سطح خدمات آموزش عالی و مجموعه اقداماتی که منجر به رشد و توسعه اقتصادی می شود از اهم وظایفی است که انتظار می رود در تعامل با نهادهای اقتصادی ، فعالان اقتصادی و سرمایه گذاران در به ثمر رساندن آن نهایت تلاش را معمول نمائید .

امیدوارم در سایه عنایت خداوند متعال و توجهات حضرت ولی عصر (عج) در انجام وظایف موفق و مؤید باشید .

غلامحسین مظفری

معاون استاندار و فرماندار شهرستان نیشابور

• دانشجویان
  • اساتید