امروز پنج شنبه 6 ارديبهشت ماه 1397 ساعت 19:27 ب ظ

دانشکده هنر و سلامت در نیشابور تأسیس می شود

در نشست وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی با نماینده مردم نیشابور وفیروزه، معاون استاندار و فرماندار نیشابور و رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور با ایجاد و راه اندازی دانشکده هنر و سلامت در نیشابور نیز موافقت گردید و مقرر شد کارهای کارشناسی برای این امر در اسرع وقت صورت گرفته و به وزارت بهداشت ارائه گردد.

به گزارش وب­دا، پس از اجرای موفق جشنواره ملی فیلم و عکس سلامت توسط دانشکده علوم پزشکی نیشابور و در راستای سیاست و مأموریت های محوری دانشگاه های علوم پزشکی کشور، ایده دانشکده هنر و سلامت برای اولین بار در کشور توسط دانشکده علوم پزشکی نیشابور مطرح و مورد استقبال مسئولین شهرستان قرار گرفت.

بر اساس این گزارش: به پیشنهاد رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور نامه ای با امضاء نمایندگان مردم نیشابور و فیروزه در مجلس، فرماندار نیشابور و رئیس دانشکده تهیه که در نشست مشترک حجت الاسلام و المسلمین دکتر سبحانی نیا نماینده مردم نیشابور و فیروزه، دکتر مظفری معاون استاندار و فرماندار نیشابور و دکتر عظیمی نژاد سرپرست دانشکده علوم پزشکی نیشابور با دکتر هاشمی وزیر بهداشت برای پیگیری برنامه های حوزه سلامت نیشابور برگزار شد. وزیر محترم بهداشت،درمان و آموزش پزشکی با استقبال از پیشنهاد راه اندازی دانشکده هنر و سلامت در نیشابور نظر موافق خود را جهت کارشناسی لازم و تدوین عناوین رشته ها و سرفصل های درسی مربوطه به شورای گسترش دانشگاه ها اعلام کرد.

• دانشجویان
  • اساتید
  • مراجعین عمومی
  • مناقصات