امروز چهارشنبه 31 مرداد ماه 1397 ساعت 09:44 ق ظ

درمانگاه تخصصی بیماران خاص نیشابور به بهره‌برداری می‌رسد

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور گفت: درمانگاه تخصصی بیماران خاص این شهرستان به زودی به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش خبرنگار وبدا نیشابور دکتر محسن عظیمی‌نژاد که به مناسبت هفته حمایت از بیماران هموفیلی در تالار اجتماعات معاونت بهداشتی این دانشکده سخن می‌گفت افزود: هیئت امنای مسجد فرحبخشی‌ها اجازه دادند طبقه زیرین این مسجد به درمان بیماران خاص اختصاص یابد که در این راستا پس از امضای توافق‌نامه در حال تغییر کاربری این فضا برای درمان بیماران خاص چون هموفیلی، ام اس ، تالاسمی ، کلیوی و ... هستیم تا بیماران راحت‌تر و ارزان‌تر به متخصصان مورد نظر دست یابند که همین جا از این عمل خیرخواهانه تشکر می‌کنیم.

وی با اشاره به هزینه‌کرد بیش از دو میلیارد ریال برای این پروژه اظهار کرد: مشکل کمبود فاکتور موردنیاز بیماران را قبول داریم ولی باید بگویم که متاسفانه چون این دارو از خارج از کشور وارد می شود، این مشکل در سراسر کشور است. امیدواریم با رفع تحریم ها این مشکل برطرف گردد .

دکترعلی اصغر راستگو معاون درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور هم گفت: هدف ما کاهش روز به روز مشکلات بیماران هموفیلی است.

وی از کانون حمایت از بیماران هموفیلی کشور درخواست کرد در تعامل با وزارتخانه، مسئولان را مجاب کنند که فیزیوتراپ‌های تخصصی به شکل نیروی اجباری نه طرحی در مراکز دولتی به کارگیری شود. همچنین مسئول کانون حمایت از بیماران هموفیلی خراسان رضوی گفت: نیازهای شهرستان را پیگیری می‌کنیم و در صورت موضوع فوری، بسته‌های فاکتور خونی 24 ساعته تحویل استان می‌شود. یزدی با اذعان به اینکه فاکتور خونی در کل کشور کم شده است، هزینه دولت برای تهیه هر فاکتور را 11 میلیون ریال دانست.

• دانشجویان
  • اساتید