امروز جمعه 7 ارديبهشت ماه 1397 ساعت 05:32 ق ظ

اورژانس هوایی در نیشابور ایجاد می شود

با دستور وزیر بهداشت، ایجاد اورژانس هوایی نیشابور در دستور کار اورژانس کشور قرار گرفت.

به گزارش وب­دا،در نشست مشترک دکتر سبحانی نیا نماینده مردم نیشابور و فیروزه، دکتر مظفری معاون استاندار و فرماندار نیشابور و دکتر عظیمی نژاد سرپرست دانشکده علوم پزشکی نیشابور با دکتر هاشمی وزیر بهداشت، ایشان نظر موافق خود را برای ایجاد اورژانس هوایی در نیشابور به رئیس اورژانس کشور اعلام کرد.

در این نشست در خواست ایجاد و راه اندازی اورژانش هوایی در نیشابور به وزیر بهداشت ارائه و مقام عالی وزارت بهداشت با ایجاد آن موافقت نموده و مقرر شد در نیشابور نسبت به آماده سازی محل فوق اقدامات لازم صورت پذیرد.

شایان ذکر است: دانشکده علوم پزشکی نیشابور از همکاری سردار پاسدار قاجاریان برای در اختیار قراردادن زمین به منظور احداث آشیانه بالگرد اورژانس در محل باشگاه فرهنگی ورزشی فجر در مجاورت بیمارستان حکیم تشکر می نماید.

• دانشجویان
  • اساتید
  • مراجعین عمومی
  • مناقصات