امروز جمعه 7 ارديبهشت ماه 1397 ساعت 05:18 ق ظ

تقدیر انجمن بیماران هموفیلی خراسان رضوی از ریاست دانشکده علوم پزشکی نیشابور

در حاشیه همایش بیماران هموفیلی در محل مرکز بهداشت نیشابور، انجمن بیماران هموفیلی خراسان رضوی از ریاست دانشکده علوم پزشکی به جهت پیگیری مسائل مربوط به بیماران خاص تشکر و قدردانی نمود .

در این تقدیر نامه آمده است: نیل به آرزوهای بزرگ ملی، نیازمند فکر روشن،عزم راسخ،اراده­ ی استوار، شجاعت و اخلاص است.

به گزارش وب­دا، در این همایش حسینی کارشناس واحد پیوند و بیماران خاص دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز به ارائه تکنیک‌های آموزشی پرداخت و گفت: متاسفانه استفاده از ویلچر و عصا در بیماران هموفیلی کم است؛ باید برخی حرکات قبل از تزریق فاکتور انجام شود؛ باید بعد از تزریق، مفضل‌ها را استراحت داد و بعد مدتی فیزیوتراپی را پیگیری کرد.

کارشناس مسئول واحد پیوند و بیماران خاص دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: برای راه‌اندازی درمانگاه تخصصی بیماران خاص بودجه ویژه‌ای را از وزارتخانه نگرفته‌ایم و فقط از محل صرفه‌جویی‌ها و کمک خیران توانسته‌ایم ایجاد ساختمان و نصب تجهیزات را به پیش ببریم.

قاسم کریمی با اشاره به اینکه هیچ یک از فیزوتراپ‌های نیشابور حاضر به انجام اقدامات پزشکی بر اساس تعرفه دولتی نیستند، اظهار امیدواری کرد در ساختمان در حال احداث فیزیوتراپ‌ تخصصی مشغول به کار شود تا امور درمانی را به رایگان یا حداقل قیمت انجام دهد.

در همین جلسه پزشک درمان گر بیماران هموفیلی گفت: فیزیوتراپ‌ها باید تکنیک‌های مربوط به هموفیلی‌ها را بدانند تا دوباره خونریزی رخ ندهد.

خانم دکتر بدیعی افزود: منطقی نیست بیماران برای انجام عمل فیزیوتراپی عازم مشهد شوند که امید است با راه‌اندازی درمانگاه بیماران خاص خدمات با حداقل هزینه ایاب و ذهاب انجام شود.

وی تصریح کرد: عده‌ای از پزشکان به خاطر زحمات زیاد بیماران هموفیلی، حوصله به خرج نمی‌دهند و به خاطر همین باید قدر کسانی را دانست که درگیر این موضوعند. در حین سخنان مسئولان، بیماران هموفیلی تاکید کردند اگر مسئولان دل بسوزانند دیگر مشکل فاکتورهای خونی و فیزیوتراپ نداریم.

• دانشجویان
  • اساتید
  • مراجعین عمومی
  • مناقصات