امروز سه شنبه 30 مرداد ماه 1397 ساعت 14:12 ب ظ

از بیمارستان حکیم نیشابور قدردانی شد

در همایش تقدیر از برترین های ارتقا سلامت مادر و کودک، از بیمارستان حکیم نبشابور قدردانی شد.

رئیس بیمارستان حکیم گفت: با اجرای طرح تحول نظام سلامت در حوزه سلامت مادر و نوزاد به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی و ابلاغ سیاستهای کلی نظام، خوشبختانه حرکتهای خوبی صورت پذیرفته است که مهمترین آنها در شهر نیشابور توسعه زایشگاه  بوده که با پیشرفت فیزیکی  خوبی در حال اجر می باشد و با تکمیل آن رضایتمندی بسیار بالایی در مراجعینی که در حال حاضر به دلیل کبود فضای فیزیکی نارضایتی دارند، ایجاد خواهد نمود .

دکتر علی اصغر نوری در گفتگو با خبر نگار وبدا افزود: یکی دیگر از محاسن اجرای برنامه، کاهش حدود 10% سزارین ظرف نه ماه گذشته در این بیمارستان می باشد..

وی اظهار داشت: خوشبختانه  طی 2 سال گدشته ، در بیمارستان حکیم  مرگ مادر باردار که از شاخصهای مهم بهداشت جهانی و وزارت بهداشت و درمان می باشد نیز نداشته ایم  و ان شاءاله با تلاش مضاعف همکاران طی سالهای آتی نیز نداشته باشیم.

دکتر نوری در ادامه گفت : طی مراسمی که در دانشگاه ایران با حضور مقام عالی وزارت بهداشت برگزار شد از مجریان برتر سلامت مادر و نوزاد تقدیر شد .

در این مراسم  با لوح تقدیر از بیمارستان حکیم به جهت تلاش در تامین و بهبود سلامت مادران و نوزادان تحت عنوان برنامه ترویج زایمان طبیعی قدر دانی شد .

رئیس بیمارستان حکیم نیشابور درپایان گفت: بر خود لازم می دانم از  مسئولین و پرسنل بلوک زایمانی در بخشهای زنان، اتاق عمل، NICU و پزشکان گروه زنان و نوزادان که با تلاش و همت خویش باعث افتخاری دیگر برای دانشکده  علوم پزشکی نیشابور و بیمارستان حکیم شدند،تقدیر و تشکر نموده  و برای ایشان از خداوند متعال آرزوی توفیق نمایم.

• دانشجویان
  • اساتید